venloos levend monopoly

Het gezelligste bordspel nu levensecht in Venlo, het Venloos Levend Monopoly! Verzamel met je groep zoveel mogelijk Venlose straten; dit doe je door de straat te vinden op de plattegrond en de opdracht in de straat goed uit te voeren.

Levensecht Venloos Monopoly

Opdrachten waarbij alle competenties van de groep hard nodig zijn. Samenwerken, onderzoeken, overleggen, tactieken bedenken en natuurlijk uitvoeren. Halverwege het spel krijgen jullie de keuze of jullie de verdeling van de straten willen zien of niet... De keuze is aan jullie. Hebben jullie de straat eigendom gemaakt, of hebben jullie net misgegrepen? Welke tactiek passen jullie toe om te winnen? In goed overleg komen tot het beste resultaat is een hele opgave, onderschat dat niet. Wanneer de tijd om is komen alle teams weer bij elkaar, en de vraag is dan wie mag er een kaart ruilen? Wie wordt de winnaar van het Venloos Levend Monopoly?

Hoe gaat het Venloos Levend Monopoly spel in zijn werk?

Jullie worden ontvangen onze basislocatie, een inspirerende locatie in Venlo. Jullie worden van harte welkom geheten en dat kan in hartje Venlo. Het gezelligste bordspel speel je nu levensecht in Venlo.
Verzamel met je groep zoveel mogelijk Venlose straten; dit doe je door de straat te vinden op de plattegrond en de opdracht in de straat goed uit te voeren. Opdrachten waarbij alle competenties van de groep hard nodig zijn. Samenwerken, onderzoeken, overleggen, tactieken bedenken en natuurlijk uitvoeren.
Halverwege het spel krijgen jullie de keuze of jullie de verdeling van de straten willen zien of niet... De keuze is aan jullie. Hebben jullie de straat eigendom gemaakt, of hebben jullie net misgegrepen?
Welke tactiek passen jullie toe om te winnen? In goed overleg komen tot het beste resultaat is een hele opgave, onderschat dat niet.
Wanneer de tijd om is komen alle teams weer bij elkaar en de vraag is dan wie mag er een kaart ruilen?
Wie wordt de winnaar van het Venloos Levend Monopoly?

Voor welke groepen is het Venloos Levend Monopoly geschikt?

Voor vrienden, families, vrijgezellenfeesten als het maar een groep is.Voor bedrijven hebben we een speciale bedrijven variant, waar we dieper ingaan op teambuilding. Deze Venloos Levend Monopoly is geschikt voor alle groepen. Competitie, samenwerken, spanning en ondertussen het ontdekken van Venlo het zit er allemaal in!

Waar kan Venloos Levend Monopoly gedaan worden?

Het spel speelt zich af in de Venlose binnenstad. In overleg kan het ook vertaald worden naar een andere stad of dorp.

Wat adviseert Nina Bellen?

Een aanrader!! Erg leuk spel. Je ontdekt Venlo, je leert je teamleden beter kennen, er zit competitie in het spel. Een spel vol uitdagingen!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen het Venloos Levend Monopoly?

Dat is zeker mogelijk, het spel combineren met een lunch of diner, het is mogelijk. Maar ook overdag het gezellige stadsspel en aansluitend een pubquiz dinerspel. U vraagt wij draaien!

Wanneer is het Venloos Levend Monopoly leuk om te doen?

De activiteit speelt zich voor een gedeelte buiten af, dus bij goed weer is het perfect. Al zorgt een stortbui wel weer voor een leuke uitdaging. Gaan jullie door, of gaan jullie even schuilen? Want de tijd dringt en er liggen kapers op de loer…
Een actief maar ook hilarisch spel vol keuzes, uitdagingen, strategie en mogelijkheden. 'Al is het slecht weer, dit uitje zorgt voor een goede bui.'

Waarom Nina Bellen?

  • Wij willen je Venlo-verrassen! Voor Venlonaren en niet Venlonaren!
  • Geen onverwachte administratiekosten achteraf.
  • Wij houden van persoonlijk contact. Wil je het bespreken met een kopje koffie of thee erbij? Helemaal goed. Maar ook dan verklappen we niet wat jullie gaan doen ;-)
  • Jou een onvergetelijke toffe dag bezorgen om nooit te vergeten, dat is wat wij willen!


Duurt ongeveer 3 uur

12 – 15 personen : € 37,50 p.p. 16 – 20 personen : € 32,50 p.p. 21 – 25 personen : € 29,50 p.p. 26 – 45 personen : € 27,50 p.p.

Min. aantal personen: 12 Max. aantal personen: 45

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding Materialen Alle foto's worden via Wetransfer verstuurd Prijs is inclusief BTW

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf € 5,00 p.p. High Tea mogelijk vanaf € 17,50 p.p. Lunch mogelijk vanaf € 11,50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf € 15,70 p.p. Diner mogelijk vanaf € 22,50 p.p. BBQ mogelijk vanaf € 22,00 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf € 5,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Locaties voor Venloos Levend Monopoly

Café Central

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

bedrijven levend monopoly

Stadsspellen / min. 12 personen

Kennismaking, kleurprofilering, samenwerken, creatief denken, nieuwe inzi..

Lees meer

venlo safari

Stadsspellen / min. 10 personen

De Venlose Safari

Lees meer

kookbattle

Culinair / min. 12 personen

Een spannende Kookbattle voor alle wannabes Chef koks!

Lees meer

schrijf een hit met jels

Sportief & Creatief / min. 10 personen

Schrijf een lied met Piet (Jelske, maar dat rijmt niet)

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.