van okt t/m feb helaas niet te boeken

venloos levend monopoly

Het gezelligste bordspel nu levensecht in Venlo, het Venloos Levend Monopoly! Verzamel met je groep zoveel mogelijk Venlose straten; dit doe je door de straat te vinden op de plattegrond en de opdracht in de straat goed uit te voeren.

'Levensecht Venloos Monopoly'

Opdrachten waarbij alle competenties van de groep hard nodig zijn. Samenwerken, onderzoeken, overleggen, tactieken bedenken en natuurlijk uitvoeren. Halverwege het spel krijgen jullie de keuze of jullie de verdeling van de straten willen zien of niet... De keuze is aan jullie. Hebben jullie de straat eigendom gemaakt of hebben jullie net misgegrepen? Welke tactiek passen jullie toe om te winnen? In goed overleg komen tot het beste resultaat is een hele opgave, onderschat dat niet. Wanneer de tijd om is komen alle teams weer bij elkaar, en de vraag is dan wie mag er een kaart ruilen? Wie wordt de winnaar van het Venloos Levend Monopoly?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Venloos Levend Monopoly & Corona

Het stadsspel 'Venloos Levend Monopoly' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat het Venloos Levend Monopoly spel in zijn werk?

Jullie worden van harte welkom geheten en dat kan in hartje Venlo. Het gezelligste bordspel speel je nu levensecht in Venlo. Verzamel met je groep zoveel mogelijk Venlose straten; dit doe je door de straat te vinden op de plattegrond en de opdracht in de straat goed uit te voeren. Opdrachten waarbij alle competenties van de groep hard nodig zijn. Samenwerken, onderzoeken, overleggen, tactieken bedenken en natuurlijk uitvoeren. Halverwege het spel krijgen jullie de keuze of jullie de verdeling van de straten willen zien of niet... De keuze is aan jullie. Hebben jullie de straat eigendom gemaakt of hebben jullie net misgegrepen? Welke tactiek passen jullie toe om te winnen? In goed overleg komen tot het beste resultaat is een hele opgave, onderschat het niet. Wanneer de tijd om is komen alle teams weer bij elkaar en de vraag is dan wie mag er een kaart ruilen? Wie wordt de winnaar van het Venloos Levend Monopoly?

Voor welke groepen is het Venloos Levend Monopoly geschikt?

Voor vrienden, families, vrijgezellenfeesten als het maar een groep is. Voor bedrijven hebben we een speciale bedrijven variant, waar we dieper ingaan op teambuilding 'Bedrijven Venloos Levend Monopoly'. Deze Venloos Levend Monopoly is geschikt voor alle groepen. Competitie, samenwerken, spanning en ondertussen het ontdekken van Venlo het zit er allemaal in!

Waar kan Venloos Levend Monopoly gedaan worden?

Het spel speelt zich af in de Venlose binnenstad.

Wat adviseert Nina Bellen?

Een aanrader!! Erg leuk spel. Je ontdekt Venlo, je leert je teamleden beter kennen, er zit competitie in het spel. Een spel vol uitdagingen!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen het Venloos Levend Monopoly?

Dat is zeker mogelijk, het spel combineren met een lunch of diner, het is mogelijk. Maar ook overdag het gezellige stadsspel en aansluitend een pubquiz dinerspel. U vraagt wij draaien!

Wanneer is het Venloos Levend Monopoly leuk om te doen?

De activiteit speelt zich voor een gedeelte buiten af, dus bij goed weer is het perfect. Al zorgt een stortbui wel weer voor een leuke uitdaging. Gaan jullie door of gaan jullie even schuilen? Want de tijd dringt en er liggen kapers op de loer…
Een actief maar ook hilarisch spel vol keuzes, uitdagingen, strategie en mogelijkheden. 'Al is het slecht weer, dit uitje zorgt voor een goede bui.'

Waarom Nina Bellen?

  • Wij willen je Venlo-verrassen! Voor Venlonaren en niet Venlonaren!
  • Geen onverwachte administratiekosten achteraf.
  • Wij houden van persoonlijk contact. Wil je het bespreken met een kopje koffie of thee erbij? Helemaal goed. Maar ook dan verklappen we niet wat jullie gaan doen ;-)
  • Jouw een onvergetelijke toffe dag bezorgen om nooit te vergeten, dat is wat wij willen!
  • Naast de reviews die op de website staan en die we zelf bijhouden, is er ook de mogelijkheid om op Google en Facebook een review achter te laten. Deze kunnen we niet beïnvloedden :-)


Duurt ongeveer 3 uur

12 – 15 personen 32,50 p.p. excl. BTW
12 – 15 personen 39,33 p.p. incl. BTW
16 – 20 personen 27,50 p.p. excl. BTW
16 – 20 personen 33,28 p.p. incl. BTW
21 – 25 personen 25,00 p.p. excl. BTW
21 – 25 personen 30,25 p.p. incl. BTW
26 – 45 personen 23,00 p.p. excl. BTW
26 – 45 personen 27,83 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding Materialen Alle foto's worden via Wetransfer verstuurd

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central De Blauw Trap Brouwersplaats Café Grenswerk

Dit uitje is uit te breiden met: Prijs winnend team Sodeju spel! Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner BBQ Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Rogier Gerardu vertelt

Hoi Nina,
Het was erg leuk! Dank daarvoor.

Bedrijfsuitje UM

Locaties voor Venloos Levend Monopoly

De Blauw Trap

Meeting point

Café Central

Meeting point

Café Grenswerk

Meeting point

Brouwersplaats

Horeca

Ontdek vergelijkbare uitjes

bedrijven levend monopoly

Stadsspellen / min. 12 personen

Kennismaking, kleurprofilering, samenwerken, creatief denken en nog veel...

Lees meer

kookbattle

Kookworkshops / min. 12 personen

Een spannende Kookbattle voor alle wannabes Chef koks!

Lees meer

mysterie van venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Venlo gaat gebukt onder een groot mysterie...

Lees meer

wandeling baantjer in arcen

Stadsspellen / min. 2 personen

Wandeling met spel, ontdek de de uniekste en mooiste plekjes van Arcen!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bedankt voor je aanvraag, erg leuk dat ik mee mag denken. In verband met mijn zwangerschapsverlof ben ik t/m 28 februari 2023 niet goed bereikbaar.

Op de website staat een selectie van uitjes die in de periode t/m februari mogelijk zijn. Wil je meer informatie over een uitje of een uitje boeken, vul het aanvraagformulier in en dan ontvang je van mij (misschien iets later dan normaal) een voorstel.

Bedankt voor je begrip!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.