bedrijven levend monopoly

Iedereen kent de DISC test, met de test kun je je persoonlijk profiel bepalen. De vier DISC gedragsstijlen; Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus. Ze bepalen je houding, richting en kunnen je dagelijks gedrag voorspellen. Een zeer interessant test die veel inzicht geeft. Misschien heb je de test weleens gedaan en ligt het resultaat hiervan in een la en kijk je er nooit meer naar om. Zonde...

En daar wordt nu verandering in gebracht!

Een nieuw, uniek concept ontstaan door het bundelen van krachten van Hanneke Geurts, trainer en facilitator van Inoutsides en Nina Bellen.
Hanneke geeft trainingen in creatief denken, creatieve werkvormen en teambuilding en was op zoek naar een vernieuwende manier om teambuilding te ervaren. Nina Bellen was op zoek naar meer diepgang bij de activiteiten.

Het Venloos Levend Monopoly bevat: kennismaking, kleurprofilering, samenwerken, creatief denken, nieuwe inzichten, humor, competitie en ondertussen leer je ook nog Venlo beter kennen!

Hoe gaat het Venloos Levend Monopoly voor bedrijven spel in zijn werk?

Jullie worden ontvangen onze basislocatie, een inspirerende locatie in Venlo. Jullie worden van harte welkom geheten en dat kan in hartje Venlo. Hanneke neemt jullie mee in de wereld van kennismaking en kleurenprofilering. Ken jij je collega’s wel? Ken je jezelf? Wat is jouw unieke mix van persoonlijke eigenschappen? Er worden vele inzichten verworven.
Aan de hand van kleurenprofilering worden de groepen gevormd en is het tijd voor het Levend Venloos Monopoly spel! Het gezelligste bordspel speel je nu levensecht in Venlo.
Verzamel met je groep zoveel mogelijk Venlose straten; dit doe je door de straat te vinden op de plattegrond en de opdracht in de straat goed uit te voeren.
Opdrachten waarbij alle competenties van de groep hard nodig zijn. Samenwerken, onderzoeken, overleggen, tactieken bedenken en natuurlijk uitvoeren.
Halverwege het spel krijgen jullie de keuze of jullie de verdeling van de straten willen zien of niet... De keuze is aan jullie. Hebben jullie de straat eigendom gemaakt, of hebben jullie net misgegrepen?
Welke tactiek passen jullie toe om te winnen? In goed overleg komen tot het beste resultaat is een hele opgave, onderschat dat niet.
Wanneer de tijd om is komen alle teams weer bij elkaar en de vraag is dan wie mag er een kaart ruilen?
Wie wordt de winnaar van het Venloos Levend Monopoly?

Voor welke groepen is het Venloos Levend Monopoly voor bedrijven geschikt?

Voor groepen die op zoek zijn naar een teambuildingsactiviteit die verder gaat. Groepen die openstaan voor iets nieuws, iets anders. Waar kennismaken met jezelf en met je collega’s de basis vormt. Waar je gaat ervaren wanneer en hoe het team goed functioneert, waar zitten de verbeterpunten en waar zitten de knelpunten? Competitie, samenwerken, spanning en ondertussen het ontdekken van Venlo.
Een echte aanrader voor een afdelingsactiviteit of bedrijfsuitje bestaande uit minimaal 12 en maximaal 25 personen.

Waar en wanneer kan Venloos Levend Monopoly voor bedrijven gedaan worden?

Het spel speelt zich af in de Venlose binnenstad. Locaties voor ontvangst, lunch of diner kunnen in overleg aangepast worden.
Het Venloos Levend Monopoly is te boeken op dinsdag, woensdag en donderdag en duurt een hele dag. Liever alleen een dagdeel? Dan kunnen we hier samen naar kijken.

Wat adviseert Nina Bellen?

Een aanrader!! Al een tijd merk ik dat groepen vaker iets meer willen dan alleen fun en het Venloos Levend Monopoly is daar het antwoord op. Geen statische training, maar twee dagdelen waarbij de theorie direct in de praktijk gebracht wordt. Je leert op een speelse manier, waardoor je hersenen het vele malen beter opslaan. Na deze dag begrijp je waarom je met die ene collega veel beter kunt samenwerken dan met de andere. Hoe iedereen sterke eigenschappen in kan zetten en anders omgaat met verschillende uitdagingen. En dat inzicht haalt alledaagse irritaties weg waardoor de werksfeer vele malen beter kan worden.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen het Venloos Levend Monopoly voor bedrijven?

Dat is mogelijk, maar niet aan te raden. Na deze twee dagdelen is het goed om hetgeen dat je ervaren hebt even te laten dalen. Laat het in gedachten nog een keer voorbij komen. Mocht je toch nog iets willen dan hooguit een lunch of diner. ;-)
Een dag vol inspiratie maar het kan zijn dat het na verloop van tijd die energie en inspiratie weer heractiveert wenst te worden. Hanneke komt graag naar jullie toe om met een passend aanbod het geheugen weer even op te frissen!

Wanneer is het Venloos Levend Monopoly voor bedrijven leuk om te doen?

De activiteit speelt zich voor een gedeelte buiten af, dus bij goed weer is het perfect. Al zorgt een stortbui wel weer voor een leuke uitdaging. Gaan jullie door, of gaan jullie even schuilen? Want de tijd dringt en er liggen kapers op de loer…
Een actief maar ook hilarisch spel vol keuzes, uitdagingen, strategie en mogelijkheden.

Waarom Nina Bellen?

  • Wij willen je Venlo-verrassen! Voor Venlonaren en niet Venlonaren!
  • Geen onverwachte administratiekosten achteraf.
  • Wij houden van persoonlijk contact. Wil je het bespreken met een kopje koffie of thee erbij? Helemaal goed.
  • Een ervaring die de geschiedenisboeken ingaat!Duurt ongeveer 5 uur

12 – 15 personen : € 89,00 p.p. 16 – 20 personen : € 83,00 p.p. 21 – 25 personen : € 79,00 p.p. 26 – 45 personen : € 75,00 p.p.

Min. aantal personen: 12 Max. aantal personen: 45

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding BTW Kleurenprofilering Ontvangst met koffie en vlaai Teambuilding Competitie Nieuwe inzichten Venloos Levend Monopoly Spel

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf € 5,00 p.p. High Tea mogelijk vanaf € 17,50 p.p. Lunch mogelijk vanaf € 11,50 p.p. Diner mogelijk vanaf € 22,50 p.p. BBQ mogelijk vanaf € 22,00 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf € 15,70 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf € 5,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 10Ontdek vergelijkbare uitjes

wildart workshop

Sportief & Creatief / min. 12 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

wildart battle

Sportief & Creatief / min. 12 personen

Teambuilding, out of your comfort zone, competitie en WILD

Lees meer

flikken venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Lees meer

wildart workshop

Sportief & Creatief / min. 12 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.