De Venlo Safari! Als je dan denkt aan een jeep waar je in mag gaan zitten en dan heel rustig om je heen mag kijken heb je het mis.
Met alleen een adres en een naam sturen we jullie op pad en de rest mogen jullie zelf ontdekken. Alles is 1 grote verrassing.

‘Op safari in Venlo’

Totaal geen idee hebben wat je gaat doen, waar je heen gaat en wie je gaat ontmoeten dat is de Venlo Safari. Kom op plekken waar je anders nooit zou komen, doe dingen die je anders niet zo snel zou doen of ontmoet mensen die je anders nooit ontmoet had.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Venlo Safari & Corona

De activiteit 'Venlo Safari' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat de Venlo safari?

De Venlo Safari kan zo gek als jullie zelf willen. Wat voor ons als organisatie belangrijk is om te weten, met hoeveel personen jullie zijn, of jullie van Venlo komen of niet, wat de gemiddelde leeftijd is van de groep en wat jullie budget is. Als we dat allemaal weten kunnen we voor jullie aan de slag.
We verklappen niks over de activiteiten die jullie gaan doen. Op de dag van de Venlo Safari worden jullie ontvangen door een enthousiaste begeleider die de groep in groepen verdeeld van maximaal 8 personen. Jullie krijgen een enveloppe met daarin een adres en een contactpersoon. Aan jullie de taak om op die locatie op tijd aan te komen. Wie daar op jullie wacht, wat jullie gaan beleven, horen of ervaren is een groter verrassing.
Een bezoek/activiteit duurt ongeveer 45 minuten. Door een groep worden 2 locaties bezocht. Er kan voor gekozen worden voor meerdere activiteiten. Geheel afhankelijk van de tijd die jullie hebben en hoeveel budget er is.
Na de Venlo Safari komen alle groepen weer bij elkaar en mag iedereen vertellen over wat zij gedaan, gezien en gehoord hebben.
Een greep uit de mogelijkheden; de Martinustoren beklimmen en bovenin een nummer spelen dat iedereen kan horen, bezoek de oude City Cinema, maak een friet ei of ga op bezoek bij een kunstenaar. Laat je verrassen door wat iedereen te vertellen heeft, je laat beleven of wat jezelf mag maken.

Voor welke groepen is de Venlo Safari leuk?

De Venlo Safari kan voor iedereen leuk zijn! We passen het programma aan op de groep. Denk jij Venlo op je duimpje te kennen, zien wij het als een uitdaging om je iets te laten horen of beleven wat je nog nooit gehoord of gedaan hebt.
Ben je voor de eerste keer in Venlo of ken je de stad nog niet zo heel goed? Dan staan we te trappelen om je te verrassen!
Een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familiedag. Geef ons aan wat voor groep het is en wij zorgen voor een verrassend programma.

Waar kan de Venlo Safari gedaan worden?

Wat jullie willen. Liever alleen de binnenstad? Dat kan. Willen jullie in groot Venlo? Ook dat kan!

Wat adviseert Nina Bellen?

Een grote verrassing. Niet weten hoe of wat en ook niet weten wat de andere groepen aan het doen zijn. Stiekem ben je toch nieuwsgierig en dat is des te leuker! Daarna kun je onder het genot van een borreltje of een lekker etentje je ervaringen delen.
Ook voor ons als organisatie is het altijd een grote verrassing en ontdekkingstocht welke activiteit we nu uit de hoge hoed toveren.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen Venlo Safari?

Ja, en de Venlo Safari zelf heeft ook verschillende mogelijkheden.
Willen jullie 1 tijdsblok? Of meerdere? Voorafgaand een heerlijke lunch of liever gezellig napraten bij een hapje en drankje? Laat het ons weten en wij regelen het voor je!

Wanneer is de Venlo Safari leuk om te doen?

Het hele jaar door is deze activiteit vol verrassingen te boeken.

Waarom Nina Bellen?

  • Wij willen je Venlo-verrassen! Voor Venlonaren en niet Venlonaren!
  • Geen onverwachte administratiekosten achteraf.
  • Wij houden van persoonlijk contact. Wil je het bespreken met een kopje koffie of thee erbij? Helemaal goed. Maar ook dan verklappen we niet wat jullie gaan doen ;-)
  • Jou een onvergetelijke toffe dag bezorgen om nooit te vergeten, dat is wat wij willen!


Duurt ongeveer 2 uur

10 – 60 personen 22,50 p.p. excl. BTW
10 – 60 personen 27,23 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Verrassende ervaring

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central De Blauw Trap Brouwersplaats Grenswerk Lanterna Loft 23

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner BBQ Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Iris Mouwens vertelt

We hebben een geslaagde middag gehad. Erg leuke activiteiten!

BS de Schalm

Marion Tesselaar vertelt

We hebben echt een top dag gehad, ook het thuisfront was er blij mee hoorde ik later van verschillende kanten (en dan gaat het natuurlijk om de chocolade 😂).
De lunch was ontzettend lekker, maar ook vooral apart en leuk. Weer eens wat anders en zeker een aanrader. Ook het eten was perfect, erg veel en lekker dus al met al alles was goed.
De safari was ook erg leuk om zo dingen te zien die je normaal niet ziet.

Belastingdienst

Locaties voor Venlo Safari

Lanterna

Horeca

Brouwersplaats

Horeca

De Blauw Trap

Meeting point

Grenswerk

Meeting point

Café Central

Meeting point

Loft 23

Horeca

Ontdek vergelijkbare uitjes

mysterie van venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Venlo gaat gebukt onder een groot mysterie...

Lees meer

stadswandeling baantjer in venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

i love the 90's quiz

Quizzen / min. 15 personen

Een sprongetje terug in de tijd! Met Captain Jack, de gameboy en gabbertje!

Lees meer

go venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.