Is quizzen helemaal jouw ding, maar heb je alle standaard quizzen al een keer gehad? Dan wordt het nu tijd voor The mix quiz! Met deze originele quiz kom je van alles tegen en heb je 100% garantie op een te gekke tijd!

'Van het een naar het ander, niks is te gek!'

Of je nou strijd tegen je familie, vrienden of collega’s het kan allemaal met The mix quiz. Van algemene vragen tot minispellen alles is mogelijk, het is niet voor niets een MIX QUIZ! Wil je er een onderdeel tussen met vragen over het bedrijf, je familie of je vrienden? Ook dat is mogelijk. Deze vragen graag het liefst zelf aanleveren. Het enige wat nodig is, is een goede inzet en een dosis strijdlust want er kan maar een team winnen!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

The Mix Quiz & Corona

De quiz 'The Mix Quiz' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat The Mix Quiz?

Jullie worden op locatie ontvangen door een enthousiast teamlid van Nina Bellen die zorgt dat de avond of dag op rolletjes verloopt. Als de teams zijn verdeeld gaan jullie beginnen met the one and only MIX QUIZ! The mix quiz bestaat uit verschillende rondes waar punten te verdienen zijn. De rondes lopen zo uiteen dat het elke keer weer een verrassing is wat er komen gaat! Maar geen zorgen, het enige wat je moet doen is WINNEN! Want het team met de meeste punten wint The mix quiz prijs!

Voor welke groepen is The mix quiz?

Voor iedereen die een keer iets anders wilt. Ben je alle standaard quizzen beu dan is 'The Mix Quiz' de oplossing. Met uiteenlopende rondes is deze quiz leuk voor jong en oud. Ook is deze quiz zeker aan te raden voor strijders die op zoek zijn naar een activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vrienden- of familiedag!

Waar kan The mix quiz gespeeld worden?

Op elke locatie waar genoeg speelruimte is voor alle deelnemers! Het is wel fijn als alle teams een tafel hebben waar ze aan kunnen staan en er ruimte is om alle spellen te spelen. The mix quiz kan gespeeld worden op een van onze locaties, deze kun je vinden onder het kopje ‘locaties’. Maar wil je de quiz bij iemand thuis doen of bij het bedrijf? Dat kan zeker, voor 75,00 excl. btw | 90,75 incl. btw komen we naar je toe in groot Venlo. Moeten we de stadsgrenzen over, maken we gratis en met alle liefde een voorstel op maat.

Wat adviseert Nina Bellen?

The mix quiz is ideaal voor gezelschappen die graag verschillende spellen spelen. Met een beetje gevoel voor competitie krijgen jullie gegarandeerd een leuke en gezellige tijd samen! De quiz is zeker niet eentonig dus met elke nieuwe ronde zijn er weer nieuwe kansen!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen The mix quiz?

En of dat kan! Is het een diner, lunch, een combinatie met andere activiteiten of alles samen, laat het ons weten dan maken wij een voorstel op maat! Er valt altijd wel iets te overleggen of te regelen, dus niet twijfelen maar contact opnemen met Nina Bellen. Jouw wens is ons bevel!

Wanneer is The mix quiz leuk om te doen?

Het hele jaar door! We zouden de quiz zelfs, als de locatie het toelaat en het weer, buiten kunnen doen! Hebben we wel wat verlengkabels nodig, maar dat is ook alles. De quiz kan binnen buiten, in de winter, herfst, zomer, lente en van maandag tot zondag.

Waarom Nina Bellen?

  • Wij willen dat jij een dag beleeft die de geschiedenisboeken ingaat!
  • We zijn flexibel. De quiz kan op locatie, je kunt zelf de starttijd en duur bepalen.
  • We werken samen met de hipste tenten van Venlo en omgeving. En als ze niet hip zijn, zijn ze wel de gezelligste.
  • We werken transparant. Geen extra administratiekosten voor-, of achteraf.
  • Naast de reviews die op de website staan en die we zelf bijhouden, is er ook de mogelijkheid om op Google en Facebook een review achter te laten. Deze kunnen we niet beïnvloedden :-)
  • En zo hebben we er nog een paar, maar ervaar het zelf! Je mag ons altijd bellen!


Duurt ongeveer 2,5 uur

15 – 20 personen 19,50 p.p. excl. BTW
15 – 20 personen 23,60 p.p. incl. BTW
21 – 35 personen 18,00 p.p. excl. BTW
21 – 35 personen 21,78 p.p. incl. BTW
36 – 50 personen 16,50 p.p. excl. BTW
36 – 50 personen 19,97 p.p. incl. BTW
51 – 150 personen 800,00 excl. BTW
51 – 150 personen 968,00 incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Fantastische prijzen voor de winnaars Alle foto's worden via Wetransfer verstuurd Materialen, attributen & aankleding Groepsfoto afgedrukt opgestuurd Enthousiaste quizmaster

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central De Blauw Trap Brouwersplaats Café Grenswerk Arcen De Maasparel

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner BBQ Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Deirdre Kellenaers vertelt

Het was nog heel gezellig zondag, dank je. En iedereen vond het heeel erg leuk!! de Mix quiz is goed bevallen. We kregen nog appjes en mailtjes maandag over hoe leuk iedereen het heeft gevonden en dat jij zo enthousiast was. Commentaar was: het was precies zoals onze familiedag hoort te zijn. Dus wat willen we nog meer 🙂.

Familiedag (60 personen)

Yvon Custers vertelt

Hi Nina,
Het was een zeer geslaagde avond, iedereen was enthousiast!
Dank je wel voor de goeie service!

General Manager Meeting - Center Parcs

Fieke Houben vertelt

We hebben een erg gezellige avond gehad!
De Mix Quiz was voor ons een perfecte gelegenheid om de strijd met collega’s aan te gaan. De mix van vragen en de ‘minute to win it’ spellen was ook erg leuk.

Afdelingsuitje Koenen & Co

Locaties voor The Mix Quiz

De Maasparel

Meeting point

De Blauw Trap

Meeting point

Café Central

Meeting point

Café Grenswerk

Meeting point

Brouwersplaats

Horeca

Ontdek vergelijkbare uitjes

ik hou van holland quiz

Quizzen / min. 15 personen

De traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz!

Lees meer

pubquiz

Quizzen / min. 15 personen

De gezelligste Pubquiz van Venlo!

Lees meer

mannen tegen de vrouwen quiz

Quizzen / min. 15 personen

Beslis nu voor eens en voor altijd het sterkste geslacht!

Lees meer

i love the 90's quiz

Quizzen / min. 15 personen

Een sprongetje terug in de tijd! Met Captain Jack, de gameboy en gabbertje!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.