Coronaproof

the godfather - lasergame

Lasergame, The Godfather... Altijd al een lid van een maffiabende willen zijn? Maar is het er gewoonweg nooit van gekomen? Dan is dit je moment! I'm gonna make you an offer you can't refuse...The Godfather Laser game!

'Take your shot!'

Je bent lid van een maffiabende en het is oorlog! Alle bendes zijn losgeslagen, iedereen vecht voor zijn leven. Pak je lasergun en schiet ze allemaal af! Zorg ervoor dat jouw bende dit overleeft en ondertussen het losgeld van de andere bendes weet te ontfutselen.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

The Godfather Lasergame= Coronaproof

Het spel The Godfather lasergame is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Het The Godfather Lasergame spel is mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de Maaskade 35 hebben we een ruimte van 270 m2 waar plaats is om op 1,5 meter het ontvangst plaats te laten vinden.

Mocht de mogelijkheid er zijn om het ontvangst buiten te doen, gaat daar de voorkeur naar uit. De richtlijnen tijdens de uitjes:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Houdt 1,5 meter afstand

Klik hier voor het totaal overzicht van onze richtlijnen.

Hoe gaat The Godfather?

Jullie worden ontvangen in hartje Venlo waar jullie eerst uitleg krijgen over de laserguns. Op tv ziet het er altijd zo makkelijk uit, maar is het dat ook?Als jullie met de guns overweg kunnen wordt iedereen onderverdeeld in een bende. Vanaf nu is het oorlog! Schiet iedereen af die niet bij je in de bende zit en verzamel zoveel mogelijk losgeld. Let op dat jezelf niet geraakt wordt! Lukt het je bende om deze oorlog te winnen?

Voor welke groepen is The Godfather leuk?

Voor de actieve groepen. Rennen, springen, vliegen, vallen opstaan en weer doorgaan, alles om maar niet doodgeschoten te worden! Samenwerken met je andere bendeleden is een must om het spel te kunnen winnen. Het uitje leent zich erg goed voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of vriendendag. Iedereen heeft wel een stukje gangster in zich, toch?

Waar kan the Godfather gespeeld worden?

Het spel kan overal gespeeld worden. Binnen en buiten overdag of ’s avonds. In Venlo hebben we een gedeelte van de binnenstad gebombardeerd tot spelgebied. Maar het kan natuurlijk ook bij jullie op kantoor! In het donker op een verlaten gebied kan ook, maar dan weten we niet of er een spelbegeleider is die dat durft.

Wat adviseert Nina Bellen?

Met wat attributen voel je je ook echt een bendelid en je hebt als enige doel overleven! De beste zijn! En dan komt het kind in je naar boven. Met de lasergun rennen, verstoppen, schieten de andere bendeleden waarschuwen. Het is net als in de film, maar dan net echt.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen The Godfather?

Dit spel is mogelijk in combinatie met een heerlijke lunch of een diner bij de echte Italiaan die je laat watertanden. Heb je iets anders in gedachten? Laat het weten, wij denken graag met je mee!

Wanneer is The Godfather leuk om te doen?

Het spel is zowel binnen als buiten mogelijk. Wel moeten we het van te voren weten wat de voorkeur heeft. Hierdoor is het uitje het hele jaar door mogelijk. En zeg nou zelf, je zou de eerste gangster zijn die smelt van een beetje regen.

Waarom Nina Bellen?

  • We zijn een lokaal bedrijf.
  • Reageren snel, zijn servicegericht en leveren kwaliteit.
  • Leg al je wensen voor en wij maken een voorstel voor je op maat.
  • Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk


Duurt ongeveer 3 uur

10 – 20 personen : 24.50 p.p.

Min. aantal personen: 10 Max. aantal personen: 20

Bij dit uitje is inbegrepen: Begeleiding Fototoestellen Fantastische prijzen voor de winnaars Alle foto's worden via Wetransfer verstuurd Laserguns Attributen Prijs is inclusief BTW

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Limianz Loft 23 Lanterna Café Central Maaskade 35 Panningen Da Kepello Grubbenvorst In De Witte Dame Arcen De Maasparel

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf 5.00 p.p. High Tea mogelijk vanaf 17.50 p.p. Lunch mogelijk vanaf 11.50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf 15.70 p.p. Diner mogelijk vanaf 22.50 p.p. BBQ mogelijk vanaf 22.00 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf 5.00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ellen van Ingen vertelt

Ik heb alleen maar positieve reacties gehad over de activiteit!! Iedereen vond het echt helemaal fantastisch J.
De start van het spel was inderdaad ietsje minder, maar ag uiteindelijk hebben we het allemaal op kunnen lossen gelukkig en was het het wachten meer dan waard.

Bedrijfsuitje

Locaties voor The Godfather - Lasergame

Maaskade 35

Meeting point

Limianz

Meeting point

Mr. & Mrs.

Horeca

Da Kepello

Horeca

In De Witte Dame

Horeca

Loft 23

Horeca

De Blauw Trap

Meeting point

Café Central

Meeting point

Lanterna

Horeca

De Maasparel

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

flikken venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Lees meer

hunting season

Stadsspellen / min. 10 personen

Rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan, het gebeurt allemaal!

Lees meer

moorddiner

Spel aan tafel / min. 10 personen

Hoe goed is jouw acteertalent en inlevingsvermogen?

Lees meer

weerwolven diner

Spel aan tafel / min. 10 personen

Niemand is te vertrouwen bij het weerwolven diner... ook jij niet!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.