styling workshop

Een styling workshop kan iedereen gebruiken, want wie kent het niet? Een kast vol kleren, maar niks om aan te trekken. Bij gebrek aan beter dan toch maar wat proberen, maar alle kleren worden in de hoek van de kamer gegooid. Het beeld wat je ziet in de spiegel is niet wat je wilt zien.

Enige oplossing: Winkelen!

Menig vrouw klinkt dit bekend in de oren en dan kan winkelen een oplossing zijn, maar misschien haal je wel structureel kleding die eigenlijk helemaal niet bij je past. Dan hebben wij een goede oplossing voor je, pak het probleem bij de wortel aan, doe de styling workshop! Een superleuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag, naast gezelligheid ook een leerzame workshop!

Hoe gaat de styling workshop?

Jullie worden ontvangen door stylist Kim Meijers. Kim herkent jullie probleem, heeft er zelf ook mee gestruggeld en vanuit die struggle, passie en interesse de opleiding ‘Personal styling & image coaching' gedaan. Jullie zijn dus in goede handen.
Dat niet iedereen hetzelfde is weten we, dan is het ook heel logisch dat het ene rode jurkje iets leuker bij de een staat dan bij de ander. Maar waar ligt dat precies aan? Kim neemt met jullie door wat het effect van kleding is. Je sterke punten accentueren? De kant waar je iets minder trots op bent verbloemen? Kim weet als geen ander hoe je dit aanpakt. En als je dan weet wat kleren voor je figuur doen is het ook handig om te weten wat kleur doet. Sommige kleuren laten je stralen, krijg je een glad gezichtje van. Andere kleuren doen compleet het tegenovergestelde. Hoeveel camouflage je ook op dat ‘jeugdpuistje’ smeert hij blijft zichtbaar. De kracht van kleur, Kim geeft je handvaten.
Wat wil je allemaal uitstralen met je kleding, wat is jouw stijl? Heb je een stijl? Door het maken van een speed moodboard geef je je stijl een beeld.
Als extra mogelijkheid kunnen jullie direct al het geleerde in de praktijk brengen. Het is shopping time! Met je moodboard en opgedane kennis gaan jullie de stad in, zo kunnen jullie meteen oefenen. Dit kunnen jullie alleen doen of met Kim erbij. De keuze is aan jullie.

Voor welke groepen is de styling workshop leuk?

Voor de ladies! Of het nu voor een vrijgezellendag of vriendinnendag is, of supergezellig met je (vrouwelijke) collega’s, het kan allemaal. Over het algemeen vinden vrouwen deze workshop leuker dan mannen.
Want mannen hebben het vaak wat makkelijker dan vrouwen. Zij pakken voor een bruiloft hun pak uit de kast en doen het aan. Klaar. Niemand die ziet of überhaupt in de gaten heeft dat hij het pak de laatste keer en de bruiloft ervoor ook al aan had.
Dat is bij vrouwen toch net wat anders…

Waar kan de styling workshop gedaan worden?

De styling workshop kan perfect op een van de locaties van onze samenwerkingspartners in Venlo of omgeving. Wil je het liever bij je thuis? Dat is ook mogelijk, let wel even op dat de winkelstraat niet al te ver weg is.

Wat adviseert Nina Bellen?

Gezellig en leerzaam, de perfecte combinatie. Gun je vriendinnen (en jezelf) deze styling workshop!
Je hebt er je leven lang plezier van! Doordat je ook alle adviezen van de andere hoort, steek je er ontzettend veel van op en kun je in de toekomst elkaar adviseren. Zo bespaar je geld, veel miskopen en is het gevoel ‘ik heb niks om aan te trekken' verleden tijd!

Kleine investering, maximaal resultaat!

Is het mogelijk meer te doen dan alleen de styling workshop?

Je kunt de styling workshop zelfs uitbreiden met 2 uur shoppen met Kim!
Direct het advies in de praktijk brengen:
6 - 10 personen € 7,50 p.p.
11 - 15 personen € 6,25 p.p.
15 - 20 personen € 5,00 p.p.
Willen jullie de bruid of 1 vriendin in het zonnetje zetten is het mogelijk om er een kleurenanalyse bij te boeken! Dit kan al voor € 45,00 euro.

Is het een lekker verwendagje, dan is een high tea natuurlijk erg lekker om mee te beginnen. Maar ook een lunch, diner, bbq of gin-tonic workshop is mogelijk bij deze workshop!

Wanneer is de styling workshop leuk om te doen?

Altijd! Maar dan ook echt altijd. En misschien nog wel het beste zo snel mogelijk! Elke dag voor die kast staan en zeggen; ‘Wat moet ik nou weer aan?' 'Ik heb niks leuks?', 'Dit past niet bij elkaar!', 'Hoe moet ik dit combineren?', 'Waar is dat ene truitje?' (weet je eindelijk wat je aan wil, kom je erachter dat het in de was ligt en te verkreukt om er toch nog uit te halen, grrrrr…) Laat dit tot het verleden behoren! Een gezellige dag met je vriendinnen waar je ontzettend veel van leert en elke dag profijt van hebt!

Waarom Nina Bellen?

  • Als jij een dag ervaart om nooit te vergeten zijn wij pas tevreden.
  • Geen verborgen kosten. What you see is what you get.
  • Wij kennen Venlo op ons duimpje, de leukste kroegen, restaurantjes en de beste winkeltjes.
  • Wij zijn flexibel en houden van persoonlijk contact, je mag altijd Nina bellen.


Duurt ongeveer 2,5 uur

6 – 10 personen : € 45,00 p.p. 11 – 15 personen : € 40,00 p.p. 16 – 20 personen : € 35,00 p.p.

Min. aantal personen: 6 Max. aantal personen: 20

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding BTW De beste styling tips

Dit uitje is uit te breiden met: Kleurenanalyse voor de bruid € 45,00 p.p. Shoppen met Kim 1 uur mogelijk vanaf € 5,00 p.p. Koffie met vlaai mogelijk vanaf € 5,00 p.p. High Tea mogelijk vanaf € 17,50 p.p. Lunch mogelijk vanaf € 11,50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf € 15,70 p.p. Diner mogelijk vanaf € 22,50 p.p. BBQ mogelijk vanaf € 22,00 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf € 5,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ontdek vergelijkbare uitjes

schrijf een hit met jels

Sportief & Creatief / min. 10 personen

Schrijf een lied met Piet (Jelske, maar dat rijmt niet)

Lees meer

taart workshop

Culinair / min. 10 personen

Elke taart heeft een eigen verhaal!

Lees meer

airsoft

Sportief & Creatief / min. 10 personen

Hand up, een levensecht schietspel

Lees meer

dorpswandeling baantjer in arcen

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Arcen!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.