Coronaproof

smartphone fotografie

Je smartphone heb je altijd bij je om te bellen, appe, mails te sturen, eten te bestellen en natuurlijk foto’s te maken. Super makkelijk om met je smartphone foto’s te maken, maar het zijn bepaald geen foto’s om in te lijsten… Dat is toch eigenlijk ont-zet-tend zonde. Daarom is deze Smartphone fotografie workshop. Om jou te transformeren van een dummy Smartphone fotografie naar een assistent pro Smartphone fotografie. (is geen officiële titel, al lijkt dat misschien wel zo)

'SNAP. SNAP. SNAP'

Leer alles over compositie, licht, focus, perspectief en nog veel meer. Alles wat komt kijken bij het maken van een goede foto, zodat jij aan het einde van deze workshop foto’s kunt maken die je af kunt drukken en als kunstwerk aan de muur kunt hangen. Wat wilt toch iedereen?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Smartphone Fotografie Workshop = Coronaproof

De Smartphone Fotografie Workshop is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. De Smartphone Fotografie Workshop is mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de Maaskade 35 hebben we een ruimte van 270 m2 waar genoeg plek is om op 1,5 meter de workshop plaats kunnen laten vinden. Mocht je zelf een locatie hebben waar de workshop buiten plaats kan vinden heeft dat de voorkeur. De richtlijnen tijdens de uitjes:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Houdt 1,5 meter afstand

Klik hier voor het totaal overzicht van onze richtlijnen.

Hoe gaat de Smartphone fotografie workshop?

Jullie worden ontvangen door een professionele fotograaf op locatie naar keuze. (let op bij sommige locaties wordt zaalhuur gevraagd)We beginnen met een stukje theorie waarna al snel de theorie omgezet kan worden in de praktijk. Erg fijn is dat je direct resultaat ziet. Door op de juiste manier instellen van de tools komt de Steve McCurry in je naar boven. (is een hele bekende fotograaf) Bij de workshop gebruiken we je eigen telefoon.
Zorg ervoor dat je deze meeneemt en dat er een camera op zit. Neem ook je oplader mee en zorg voor een volle accu van je telefoon. Denk ook even aan dat er voldoende geheugen vrij is op je telefoon.

Voor welke groepen is de Smartphone fotografie workshop leuk?

Deze workshop is erg leuke en zeer geschikt voor vrijgezellengroepen. Het is een perfecte combinatie van iets leuks, fun en het is ontzettend leerzaam. Maar ook voor een bedrijfsuitje kan deze smartphone workshop erg in de smaak vallen.

Waar kan de Smartphone fotografie workshop gedaan worden?

De workshop kan bijna overal gedaan worden. Vergaderruimte of een plek waar in elk geval genoeg ruimte is om te zitten en waar de niet al te veel afleiding is. Wij kunnen voor je op zoek naar een geschikte ruimte. Let op dat het mogelijk is dat er dan nog zaalhuur bijkomt.

Wat adviseert Nina Bellen?

Een erg leerzame, leuke workshop. Erg fijn is dat je wat je leert direct in de praktijk kunt brengen. Foto’s maken met je smartphone was nog nooit zo leuk. En de resultaten liegen er niet om! Is het mogelijk om meer te doen dan de Smartphone fotografie workshop? Dat is zeker mogelijk. Wij helpen graag mee bij de organisatie van een onvergetelijke dag. Het is ook mogelijk om de workshop te combineren met een lunch, high tea, diner of een quiz. Wij maken graag (gratis) een voorstel om maat.

Wanneer is de Smartphone fotografie workshop leuk om te doen?

Deze workshop kan het hele jaar door. De theorie vindt binnen plaats en daarna gaan jullie naar buiten op kiekjes jacht. Natuurlijk is het fijn als het niet al te hard regent, waait of stormt, maar we zijn Nederlanders dus we weten inmiddels hoe we hier het beste mee om kunnen gaan.

Waarom Nina Bellen?

  • We werken samen met professionele smartphone fotografen
  • Onze uitdaging is voor jou een dag te organiseren die je niet snel vergeet
  • Reageren snel, zijn servicegericht en leveren kwaliteit
  • Vraag gratis een voorstel aan


Duurt ongeveer 2,5 uur

6 – 15 personen : 25.00 p.p.

Min. aantal personen: 6 Max. aantal personen: 15

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding The Real Smartphone Fotografie Flyer

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central Maaskade 35

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf 5.00 p.p. High Tea mogelijk vanaf 17.50 p.p. Lunch mogelijk vanaf 11.50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf 15.70 p.p. Diner mogelijk vanaf 22.50 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Locaties voor Smartphone fotografie

Café Central

Meeting point

Maaskade 35

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

wildart workshop

Sportief & Creatief / min. 12 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

chocolade workshop

Culinair / min. 10 personen

Ruik, zie en proef deze lekkere en ook zeer leerzame chocolade workshop!

Lees meer

styling workshop

Sportief & Creatief / min. 6 personen

Lees meer

friet-ei workshop

Culinair / min. 8 personen

De Venlose snack die je doet watertanden!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.