smartphone fotografie

Je smartphone heb je altijd bij je om te bellen, appe, mails te sturen, eten te bestellen en natuurlijk foto’s te maken. Super makkelijk om met je smartphone foto’s te maken, maar het zijn bepaald geen foto’s om in te lijsten… Dat is toch eigenlijk ont-zet-tend zonde. Daarom is deze Smartphone fotografie workshop. Om jou te transformeren van een dummy Smartphone fotografie naar een assistent pro Smartphone fotografie. (is geen officiële titel, al lijkt dat misschien wel zo)

'SNAP. SNAP. SNAP'

Leer alles over compositie, licht, focus, perspectief en nog veel meer. Alles wat komt kijken bij het maken van een goede foto, zodat jij aan het einde van deze workshop foto’s kunt maken die je af kunt drukken en als kunstwerk aan de muur kunt hangen. Wat wilt toch iedereen?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Smartphone Fotografie Workshop & Corona

De 'Smartphone Fotografie Workshop' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat de Smartphone fotografie workshop?

Jullie worden ontvangen door een professionele fotograaf op locatie naar keuze in het centrum van Venlo. (let op bij sommige locaties wordt zaalhuur gevraagd)We beginnen met een stukje theorie waarna al snel de theorie omgezet kan worden in de praktijk. Erg fijn is dat je direct resultaat ziet. Door op de juiste manier instellen van de tools komt de Steve McCurry in je naar boven. (is een hele bekende fotograaf) Bij de workshop gebruiken we je eigen telefoon.
Zorg ervoor dat je deze meeneemt en dat er een camera op zit. Neem ook je oplader mee en zorg voor een volle accu van je telefoon. Denk ook even aan dat er voldoende geheugen vrij is op je telefoon.

Voor welke groepen is de Smartphone fotografie workshop leuk?

Deze workshop is erg leuke en zeer geschikt voor vrijgezellengroepen. Het is een perfecte combinatie van iets leuks, fun en het is ontzettend leerzaam. Maar ook voor een bedrijfsuitje kan deze smartphone workshop erg in de smaak vallen.

Waar kan de Smartphone fotografie workshop gedaan worden?

De workshop kan bijna overal gedaan worden. Vergaderruimte of een plek waar in elk geval genoeg ruimte is om te zitten en waar de niet al te veel afleiding is. Wij kunnen voor je op zoek naar een geschikte ruimte. Let op dat het mogelijk is dat er dan nog zaalhuur bijkomt of een minimale drankomzet.

Wat adviseert Nina Bellen?

Een erg leerzame, leuke workshop. Erg fijn is dat je wat je leert direct in de praktijk kunt brengen. Foto’s maken met je smartphone was nog nooit zo leuk. En de resultaten liegen er niet om!

Is het mogelijk om meer te doen dan de Smartphone fotografie workshop?

Dat is zeker mogelijk. Wij helpen graag mee bij de organisatie van een onvergetelijke dag. Het is ook mogelijk om de workshop te combineren met een lunch, high tea, diner of een quiz. Wij maken graag (gratis) een voorstel om maat.

Wanneer is de Smartphone fotografie workshop leuk om te doen?

Deze workshop kan het hele jaar door. De theorie vindt binnen plaats en daarna gaan jullie naar buiten op kiekjes jacht. Natuurlijk is het fijn als het niet al te hard regent, waait of stormt, maar we zijn Nederlanders dus we weten inmiddels hoe we hier het beste mee om kunnen gaan.

Waarom Nina Bellen?

  • We werken samen met professionele smartphone fotografen.
  • Onze uitdaging is voor jou een dag te organiseren die je niet snel vergeet.
  • Reageren snel, zijn servicegericht en leveren kwaliteit.
  • Naast de reviews die op de website staan die we zelf bijhouden, is er ook de mogelijkheid om op Google en Facebook een review achter te laten. Deze kunnen we niet beïnvloedden :-)
  • Vraag gratis een voorstel aan.


Duurt ongeveer 2,5 uur

6 – 15 personen 21,50 p.p. excl. BTW
6 – 15 personen 26,02 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding The Real Smartphone Fotografie Flyer

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Nieuw Uitje vertelt

Dit is een brand nieuw uitje. Jij kan de eerste zijn die een reactie achterlaat.
Durf jij het aan?

Locaties voor Smartphone fotografie

Café Central

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

chocolade workshop

Kookworkshops / min. 10 personen

Ruik, zie en proef deze lekkere en ook zeer leerzame chocolade workshop!

Lees meer

styling workshop

Creatieve uitjes / min. 6 personen

Een kast vol kleren, maar niks om aan te trekken.

Lees meer

vr experience

Sportieve uitjes / min. 2 personen

Een must-do ervaring!!

Lees meer

mysterie van venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Venlo gaat gebukt onder een groot mysterie...

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.