Coronaproof

show me die pica!

De Crazy Photo Shooting speciaal voor feestjes voor de jongeren oftewel, kinderfeestje! Flexen om de beste pica's te krijgen, gemaakt met een echt ouderwets fototoestel. Het spel is geïnspireerd op het bekende BNN programma Crazy 88!

'Haartje goed, lipjes getuit!'

Bij dit stadsspel mogen jullie de meest toffe opdrachten uitvoeren en als bewijs een foto te maken. Je moet de foto hebben anders is het niet gebeurt! Het enige wat je nodig hebt bij dit uitje is creativiteit en lef. Lukt het jullie om zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren? Houdt je vast, alle foto's worden op groot scherm bekeken. Beter zorg je ervoor dat je doet shine!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Kinderfeestje Show me die Pica & Corona

Het kinderfeestje 'Show me die pica' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat Show Me Die Pica?

In de sfeervolle loods op de Maaskade worden jullie ontvangen. Daar krijgen jullie iets te drinken en uitleg over het stadsspel Show Me Die Pica! Na de introductie mogen jullie zelf de stad ingaan. Met een boek vol opdrachten en een fototoestel hebben jullie 1,5 uur om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Als bewijs dat jullie dat goed gedaan hebben maken jullie een foto. Na de 1,5 uur komen jullie weer terug op de Maaskade en worden de foto's op groot scherm bekeken. Het team dat de meeste punten heeft wint het spel Show Me Die Pica en krijgt natuurlijk een leuke prijs!
Het is mogelijk om het spel in 1 team te spelen of de groep in 2 teams te verdelen. Afhankelijk wat de voorkeur heeft.
Bij het spel zien jullie meer van Venlo en moeten jullie met elkaar proberen de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Alle foto's krijgen jullie natuurlijk toegestuurd!

Voor welke leeftijd is Show Me Die Pica leuk?

Show Me Die Pica kan op verschillende manieren gespeeld worden, afhankelijk van de zelfstandigheid van de kids. Kunnen ze zelfstandig door de stad lopen kan de groep alleen het spel spelen. Zijn ze nog iets te jong raden we de ouders aan om mee te lopen.

Waar kan Show Me Die Pica gespeeld worden?

Het Show Me Die Pica spel kan altijd en overal! Het is mogelijk in de binnenstad van Venlo of het pittoreske Arcen. De opdrachten stellen we zo samen dat ze passen bij de omgeving waar het spel plaatsvindt. Zo flexibel als wij zijn, is het Show Me Die Pica spel ook!

Wat adviseert Nina Bellen?

Tof spel. Voor kids die het leuk vinden om foto's te maken, ondertussen de stad leren kennen en creatief bezig zijn met elkaar. Erg leuk is dat er veel foto's gemaakt worden die jullie natuurlijk ook krijgen, een blijvende herinnering aan de dag. Succes gegarandeerd bij dit uitje!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen Show Me Die Pica?

Jazeker! We hebben nog andere activiteiten die leuk zijn voor kinderen, die kunnen gecombineerd worden. Maar wat is een kinderfeestje zonder frietjes? We hebben Petatte Wiel tegenover ons zitten en McDonalds om de hoek. Maar pizza, wortels of boerenkool met worst in natuurlijk ook mogelijk.

Wanneer kan het Show Me Die Pica spel gespeeld worden?

Show Me Die Pica is alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag.
Het spel speelt zich buiten af, waardoor het vooral leuk is bij mooi weer. Mocht je het in de winter willen doen is dat ook mogelijk. Je kunt je tenslotte kleden voor koud weer en een paraplu meenemen bij regen. Maar eerlijk is eerlijk, het spel is het leukst als de zon schijnt.

Waarom Nina Bellen?

  • Een kinderfeestje is maar 1 keer per jaar, dat moet knallen!
  • Wij weten hoe druk de ouders het hebben en willen graag ontzorgen.
  • Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We zijn een klein team waardoor we ook snel kunnen schakelen.
  • We zijn flexibel. Kies zelf je starttijd, de duur, inhoud en locatie.
  • We werken transparant. Geen extra administratiekosten voor-, of achteraf.


Duurt ongeveer 2,5 uur

10 – 50 personen 10,50 p.p. excl. BTW
10 – 50 personen 12,71 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Fototoestellen Onbeperkt ranja Toffe prijzen voor de winnaars! Alle foto's worden via Wetransfer verstuurd Enthousiaste begeleiding

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Maaskade 35

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai Café Central Koffie met luxe gebak Café Central

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Natasja Vleeshouwers vertelt

De kids vonden het erg leuk. Ik had verwacht dat ze het op een gegeven moment misschien saai zouden gaan vinden maar dit was helemaal niet het geval. Iedereen was tot het laatst bezig met het verzamelen van de punten om zo het presentje te verdienen.
Bedankt voor de goede zorgen !

Kinderfeestje

Nicole Driessen vertelt

De meiden hebben het echt heel leuk gehad en zijn heel enthousiast. Dat heb ik ook van diverse moeders gehoord.
En de opdracht in de fontein was echt het allerleukst 😊

Kinderfeestje

Locaties voor Show Me Die Pica!

Maaskade 35

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

wildart party

Kinderfeestjes / min. 10 personen

Het kinderfeestje waar alles mag en niets hoeft!

Lees meer

jump party

Sportieve uitjes / min. 5 personen

Spring in actie!

Lees meer

mysterie van venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Venlo gaat gebukt onder een groot mysterie...

Lees meer

go venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.