schrijf een hit met jels

Singer-Songwriter Jelske, wie kent haar niet? Zij staat te popelen om jullie mee te nemen in het ‘schrijf-een-lied’ proces. Denk je dat je het zomaar uit de mouw schudt, heb je het mis...

Schrijf een lied met Piet (Jelske, maar dat rijmt niet)

Een lied kan natuurlijk over van alles gaan. Of het nu is voor een vrijgezellenfeest, zodat jullie op de bruiloft samen een lied te kunnen zingen. Teambuilding, en dat jullie het lied gaan gebruiken als yell. Als clublied of bedrijfslied, het kan allemaal! Voor elke groep die een lied wilt maken.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Hoe gaat 'Schrijf een hit met Jels'?

Voorafgaand de ‘schrijf een hit met Jels’ krijgen jullie een overzicht van songs waar jullie uit mogen kiezen. Op de song die jullie gekozen hebben mogen jullie het nummer gaan schrijven. Jelske zal jullie ontvangen en uitleggen hoe een lied schrijven in zijn werk gaat. Waar willen jullie het over hebben? Waar moeten jullie op letten? Ennn, laat jullie vooral zelf ervaren hoe leuk het is om een lied te schrijven en samen te zingen! Als de song klaar is, maken we er een opname van op mp3. Mochten jullie liever in een professionele studio het lied opnemen dan kan dit ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor welke groepen is 'Schrijf een hit met Jels' leuk?

Deze activiteit is erg leuk voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag. Bij een vrijgezellenfeest is het ontzettend leuk om het lied op de bruiloft te zingen. Voor een bedrijfsuitje is het een erg leuke manier om de waarden en of doelstellingen van het bedrijf in het lied te verwerken, zo creëer je meer saamhorigheid. Een teamuitje van bijvoorbeeld een sportteam, iets verder te komen dan: “Yell, Yell, yell wij winnen wel” En bij een familiedag is het misschien leuk (althans bij een kleine familie) om misschien een paar er door heen te halen :). Of een kinderfeestje waarbij de kids hun zangtalenten naar boven kunnen laten komen. Kortom: Erg leuke activiteit voor jong en oud!

Waar kan 'Schrijf een hit met Jels' gedaan worden?

We werken samen met verschillende locaties in Venlo. Mocht je zelf een locatie in gedachten hebben, laat het ons weten. De activiteit is op bijna alle locaties mogelijk!

Wat adviseert Nina Bellen?

Erg leerzame, gezellig een leuke activiteit. Je leert hoe je een nummer in elkaar moet zetten, maar zorgt ook dat je samenwerkt. Het leuke is ook dat je op papier zet wat je als club of bedrijf belangrijk vindt. Wat soms heel vanzelfsprekend lijkt, is dat niet altijd.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen 'Schrijf een lied met Jels'?

Ja, dat is mogelijk. De activiteit is te combineren met andere activiteiten en kan een activiteit zijn in een keuzeprogramma. Maar ook de combinatie met een high tea, lunch of diner alles is mogelijk. Laat ons je wensen weten en maken, voor noppes, een voorstel op maat.

Waarom Nina Bellen?

  • Wij willen dat jullie een dag beleven die jullie niet vergeten.
  • Onze passie is passie verbinden. Jelske is een bekende Venlonaar die super enthousiast is en daarom weten wij dat jullie in goede handen zijn bij haar!
  • Wil je na de activiteit nog even kijken of jullie het lied in de kroeg kunnen zingen? Daar zijn wij toevallig ervaringsdeskundige in, en wijzen je graag de weg.
  • Geen verborgen administratiekosten. What you see is what you get.


Duurt ongeveer 1,5 uur

10 – 40 personen : 20.00 p.p.

Min. aantal personen: 10 Max. aantal personen: 30

Bij dit uitje is inbegrepen: Jels BTW

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf 5.00 p.p. High Tea mogelijk vanaf 17.50 p.p. Lunch mogelijk vanaf 11.50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf 15.70 p.p. Diner mogelijk vanaf 22.50 p.p. BBQ mogelijk vanaf 22.00 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf 5.00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ontdek vergelijkbare uitjes

wildart workshop

Sportief & Creatief / min. 12 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

cocktail workshop

Culinair / min. 10 personen

Shake it, baby… iedereen kan het bij de cocktail workshop!

Lees meer

venlo safari

Stadsspellen / min. 10 personen

De Venlose Safari

Lees meer

wildart battle

Sportief & Creatief / min. 12 personen

Teambuilding, out of your comfort zone, competitie en WILD

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.