samenwerking & communicatie

Een interactieve en creatieve workshop met kleurenprofilering en escape room op locatie. Deze workshop helpt teams inzicht te geven in communicatie en samenwerking. Elkaar echt leren kennen en elkaar leren waarderen in kwaliteiten en valkuilen. Waar kunnen jullie elkaar aanvullen en waar irriteren jullie elkaar? Dit wordt tijdens de interactieve workshop duidelijk en direct bespreekbaar gemaakt. Zo ontstaat er geen spanning maar wederzijds respect.

Geen spanning maar wederzijds respect


Het team wordt meegenomen in kwaliteiten en valkuilen als leerelement van de workshop. Door opdrachten die veel plezier en energie geven leer jij jezelf maar ook je collega's nog beter kennen. Iedereen heeft een unieke kleurcode. Daarmee wordt zichtbaar welk soort persoon je bent, welke werkwijze jij fijn vindt, maar ook waar je minder goed tegen kunt. Dit wordt ook zichtbaar voor je collega's en jij ziet het ook van jou collega's. Hierdoor worden verschillen duidelijk en makkelijk bespreekbaar.

Als je meer inzicht hebt gekregen in jezelf en je collega's iets beter begrijpt, gaan jullie samen de escape room op locatie proberen op te lossen. Worden alle kwaliteiten van het team benut om te komen tot een goede samenwerking? De trainer houdt jullie nauwlettend in de gaten en observeert of de samenwerking goed verloopt.
Vieren jullie een gezamenlijk succes bij het oplossen van de escape room? Of is er nog ruimte voor verbetering? Deze verbeterpunten zullen uiteraard besproken worden.

Hoe gaat de workshop Samenwerken & Communicatie?

Voordat de workshop van start gaat is er overleg geweest met de trainer over de huidige situatie van het team. Waar lopen jullie tegengaan? Wat willen jullie met de workshop bereiken?
Op de dag zelf mag je het gaan ervaren. Je leert meer over jezelf en over je andere collega's op een interactieve en creatieve manier. Heeft het team even een inkakker, wordt er een energizer ingegooid om de energie weer op een goed level te brengen. De sfeer is heel toegankelijk en prettig waardoor iedereen de vrijheid heeft om vrijuit te spreken.

Voor welke groepen is de workshop Samenwerken & Communicatie geschikt?

In elk team heb je te maken met verschillende persoonlijkheden en karaktereigenschappen. De ene heeft een leidersrol, de andere analyseert alles, weer een ander weet het team de enthousiasmeren en sommige collega's willen iedereen helpen. Allemaal eigenschappen die je in een team moet hebben om een goede balans te hebben. Elke persoonlijkheid heeft een andere manier van gedragingen en hoe ze het liefst benadert willen worden. Bij deze workshop worden de verschillen duidelijk en bespreekbaar gemaakt. Hierdoor weet je wat de sterke kanten zijn, maar ook waar de valkuilen liggen. Iets waar je in het werkveld profijt van gaat hebben!

Waar kan de workshop Samenwerken & Communicatie gehouden worden?

Voor de workshop zijn twee ruimtes nodig, waarvan 1 voor de mobiele escape room. Verder kan het bijna op alle locaties, natuurlijk in overleg met de trainer ivm eventuele reiskosten vergoeding.

Wat adviseert Nina Bellen?

Een workshop waar je veel leert over jezelf én over de ander. Puzzelstukjes vallen op zijn plek 'Nu snap ik waarom jij altijd zo doe en waarom ik het lastig vind om met je samen te werken'. Een dag der herkenning, waar je als team veel uithaalt. Iedereen heeft een andere persoonlijkheid en juist om dat duidelijk te maken en bespreekbaar te maken kun je er als team een groot voordeel uithalen. Want tenslotte de combinatie van de verschillende persoonlijkheden en een juiste balans in een team kun je het beste resultaat bereiken. Een echte aanrader waarbij er een goede verhouding is tussen theorie en interactie/creativiteit.

Is het mogelijk de workshop Samenwerken & Communicatie te combineren met een andere activiteit?

Dat is mogelijk! Juist de combinatie van de workshop met een stadsspel is een echte aanrader. Natuurlijk tussendoor nog even een lunchen om de honger te stillen. Juist door de combinatie van een activiteit kun je op een leuke/creatieve manier de opgestoken kennis direct in de praktijk brengen. Twijfel je of wil je advies, gewoon even Nina Bellen.

Wanneer is de workshop Samenwerken & Communiceren leuk om te doen?

Het gehele jaar door kan de workshop geboekt worden. Het is niet afhankelijk van goed, minder goed of ronduit slecht weer.

Waarom Nina Bellen?

We wijn er om jou te ontzorgen! Naast heel veel plezier activiteiten is dit er een waar ook een stukje theorie bij zit. Een investering in je team om een hele plezierige manier. Daarnaast;

  • Adviseren we graag, want we willen dat je een dag beleeft die de geschiedenisboeken ingaat!
  • Geen verborgen administratiekosten, what you see is what you get!
  • Een voorstel op maat kost niks bij ons, helemaal gratis. Tipje; Vraag aan.


Duurt ongeveer 3,5 uur

5 – 12 personen : € 907,50

Min. aantal personen: 5

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele trainer BTW

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai Retro € 4,00 p.p. Koffie met vlaai Café Central € 5,50 p.p. Koffie met luxe gebak Café Central € 6,00 p.p. High Tea Café Central vanaf € 19,50 p.p. Lunch Retro vanaf € 7,95 p.p. Lunch Café Central vanaf € 14,50 p.p. Lunchbuffet Café Central € 15,70 p.p. 2-Gangenverrassingsmenu Retro € 20,00 3-Gangendiner Lanterna € 22,50 p.p. 3-Gangendiner Café Central € 23,50 p.p. 3-Gangenverrassingsmenu Retro € 25,00 3-Gangenkeuzemenu Retro € 27,50 p.p. 4-Gangendiner Café Central € 34,00 p.p. BBQ Urban mogelijk vanaf € 13,50 p.p. Borrelplankje mogelijk vanaf € 11,50 Wijnproeverij mogelijk vanaf € 15,00 p.p. Bierproeverij mogelijk vanaf € 11,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ontdek vergelijkbare uitjes

wildart workshop

Sportief & Creatief / min. 8 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

feng shui workshop

Sportief & Creatief / min. 8 personen

Wil jij het optimale uit je leven of je bedrijf halen?

Lees meer

black box koken

Culinair / min. 12 personen

Een culinaire workshop waar de ingrediënten een grote verrassing zijn!

Lees meer

pubquiz

Quizzen / min. 13 personen

De gezelligste Pubquiz van Venlo!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.