pimp the weddingdress

Met de workshop Pimp the weddingdress zetten jullie de aanstaande bruid goed in het zonnetje! Met glittertjes, pailletjes en lintjes versieren jullie de zelf meegebrachte bruidsjurk.

'Stylisten van de bruid'

De vrijgezel als paspop en jullie werkend aan de jurk als heuse coupeuses! Pimp the weddingdress onder begeleiding van de fantastische Venlose ontwerpster en inspirator Monique Désar. Laat jullie inspireren door Monique en de vele materialen. Gegarandeerd veel plezier, hilarische taferelen en (hopelijk) een mooi eindresultaat!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Pimp the Weddingdress & Corona

De workshop 'Pimp The Weddringdress' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat de workshop Pimp the Weddingdress?

Monique Desar ontvangt jullie op de plek waar de workshop plaats gaat vinden. Monique Desar heeft onder de naam Desar Design al verschillende successen geboekt. Ze heeft onder andere de doopjurk gemaakt voor het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau en model Sophia de Boer droeg tijdens de beautyverkiezing een jurk ontworpen door Desar Design. En nu helpt ze jullie bij Pimp the weddingdress! Jullie maken van een oude bruidsjurk en ware prinssen jurk, waar iedereen in wilt trouwen. Deze jurk mogen jullie zelf meenemen, we adviseren een jurk te pakken die de bruid ook past. Laat jullie inspireren door Monique en de vele materialen. Gegarandeerd veel plezier, hilarische taferelen en (hopelijk) een mooi eindresultaat!

Voor welke groepen is Pimp The Weddingdress leuk om te doen?

Pimp the Weddingdress is zeer geschikt voor vrijgezellenuitje voor vrouwen. De bruid wordt op een leuke manier in het zonnetje gezet. Een erg originele verrassing waar iedereen creatief bezig is. Maar voor een vrijgezellenfeest voor mannen die het leuk vinden om de knippen, plakken, naaien en versieren is de workshop natuurlijk ook mogelijk.

Waar vindt de Pimp the Weddingdress workshop plaats?

De workshop kan overal plaatsvinden. Belangrijk is dat er een tafel is die groot genoeg is voor iedereen die mee wilt doen en genoeg zitplaatsen. Vaak maken we gebruik van de ruimtes bij de Cafe Central, de Blauw Trap en Brouwersplaats. Bij sommige locaties wordt er een minimale drankomzet gevraagd om gebruik te maken van de ruimtes, houdt hier rekening mee. Maar mocht je het liever bij je thuis willen of een andere locatie, kan dat natuurlijk ook. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat adviseert Nina Bellen?

Ideaal voor een vrijgezellenfeest. Je kunt er als vriendinnen voor kiezen om de bruid voor gek te laten lopen met een ontzettende lelijke gepimpte jurk (zoals vriendinnen dat doen) of een hele mooie jurk zodat de bruid bijna begint te twijfelen over de jurk die nu al besteld is. De keuze is aan jullie!

Is het mogelijk om de Pimp The Weddingdress workshop te combineren?

Maar natuurlijk! Willen jullie, voordat de workshop begint, een heerlijk Limburgs gebakje met koffie of thee, een high tea of aansluitend genieten van een High Wine, diner of wijnproeverij? Alles is mogelijk. We werken met veel verschillende locaties samen. Voor ieder wat wils, van een heerlijke pizza tot een uitgebreid viergangen diner. Vraag vooral onze hulp mocht je er niet uitkomen.

Wanneer is de Pimp The Weddingdress workshop leuk om te doen?

Bij goed en bij slecht weer. In de basis vindt de workshop binnen plaats, maar mochten jullie het liever buiten willen doen, kan en mag dat natuurlijk ook. Flexibel als we zijn, kan de workshop daarom het hele jaar door geboekt worden.

Waarom bij Nina Bellen boeken?

En bijvoorbeeld niet direct bij Monique Desar? We hanteren dezelfde prijzen.

  • We werken transparant. Geen administratie kosten voor-, of achteraf.
  • We kunnen een geheel verzorgde vrijgezellendag organiseren.
  • Mochten jullie op Venlo op stap willen, weten wij precies waar je heen moet. We komen zelf ook uit Venlo en zoeken geregeld de gezelligheid in de kroegen.
  • Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We zijn een klein team dat per telefoon, app, bereikbaar zijn.
  • We zijn flexibel. Wil je eerder beginnen? Op een andere locatie? Noem maar op.
  • En nu houden we op we weten nog meer redenen, gewoon ervaren ;-)


Duurt ongeveer 2 uur

6 – 20 personen 23,00 p.p. excl. BTW
6 – 20 personen 27,83 p.p. incl. BTW
21 – 35 personen 20,50 p.p. excl. BTW
21 – 35 personen 24,81 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding Materialen

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central De Blauw Trap Brouwersplaats

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai Retro Koffie met vlaai Café Central Koffie met luxe gebak Café Central High Tea vanaf Lunch Retro vanaf Lunch Café Central vanaf Lunchbuffet Café Central 2-Gangenverrassingsmenu Retro 3-Gangendiner Lanterna 3-Gangendiner Café Central 3-Gangenverrassingsmenu Retro 3-Gangenkeuzemenu Retro 4-Gangendiner Café Central BBQ Urban Borrelplankje Wijnproeverij Bierproeverij

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Julia Driessen vertelt

We hebben het ontzettend leuk gehad de 31ste! Echt een leuke workshop voor een vrijgezellenfeestje, iedereen was er heel enthousiast over!

Vrijgezellendag

Ellen Schins vertelt

Het was een geweldige dag, Janine had helemaal niet meer verwacht dat ze 6 dagen voor haar bruiloft nog een vrijgezellendag zou krijgen. Het was ook een dag met tranen maar ze heeft ontzettend genoten en wij ook allemaal. We hebben ontzettend lekker gegeten bij Retro.

Vrijgezellendag

Locaties voor Pimp The Weddingdress

De Blauw Trap

Meeting point

Café Central

Meeting point

Brouwersplaats

Horeca

Ontdek vergelijkbare uitjes

bh pimpen

Creatieve uitjes / min. 6 personen

Je eigen BH Kunstwerkje a la ‘Victoria Secret’

Lees meer

burlesque workshop

Sportieve uitjes / min. 5 personen

Verleg je grenzen, doe iets uitdagends, iets nieuws!

Lees meer

paaldans workshop

Sportieve uitjes / min. 5 personen

Shine like a diamant tijdens deze sportieve en super sexy Paaldans workshop

Lees meer

chocolade workshop

Kookworkshops / min. 10 personen

Ruik, zie en proef deze lekkere en ook zeer leerzame chocolade workshop!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.