van okt t/m feb helaas niet te boeken

muziekbingo

Muziekbingo is bingo maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden platen gedraaid! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de artiest en de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op je bingokaart!

'Bij valse Bingo: Liedje zingen!'

De DJ draait tal van hits, herken jij de plaat? Staat het nummer bij jou op de Bingokaart? Streep hem door en voor je het weet het je BINGO! Deze Bingo wordt uiteraard door de quizmaster even gecontroleerd en bij een juiste Bingo krijg je een prachtige prijs en bij een valse kien....

Mocht je fan zijn van Nederlandstalige muziek, maken wij een Muziekbgino speciaal voor jou met alleen Nederlandstalige nummers. Ben je een disco aanhanger? Doen we voor je. Kerst? All i want for Christmas is a Muziekbingo! Vastelaovend? Andere voorkeuren? Laat het maar weten. Your wish is our command.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Muziekbingo & Corona

De 'Muziekbingo' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat de Muziekbingo?

De Muziekbingo is een ervaring, die je ervaren moet hebben. In een sfeervolle ruimte worden jullie ontvangen; DJ, quizmaster, gezellige aankleding, bingokaarten, muziek en natuurlijk waanzinnige prijzen! Let the Bingo start!
De quizmaster legt alle spelregels uit en dan wordt het eerste nummer gedraaid. Staat de artiest en titel op de Bingokaart? Afstrepen maar! Wil je ondertussen een dansje wagen? Laat je gaan! Het kan en mag allemaal bij de Muziekbingo. Elk nummer wordt ongeveer 2 minuutjes gedraaid en dan wordt het volgende nummer ingezet. Tot het moment dat iemand een Bingo heeft. Een rij? Volle kaart? Spannend! En vooral; hopen dat het een valse Bingo is ;-)! Maar als het een echte Bingo is zijn er natuurlijk prachtige prijzen te winnen.
Mocht je het tof vinden om naast de DJ een live band te hebben? Kan. Fancy prijzen? Kan ook! Verkleedkist? Yes, we can!

Voor wie is de Muziekbingo leuk?

De Muziekbingo is zeer geschikt voor groepen die net iets anders willen dan alleen een borrel. Een laagdrempelige activiteit, want wie kan er niet Bingo-en? En vooral gezellig! De Bingo kan helemaal aangepast worden aan jullie muziekvoorkeuren. Jaren 80? Jaren 90? Rock? Kerst? Vastelaovend? You name it.

Waar kan de Muziekbingo gespeeld worden?

Op bijna alle locaties is de Muziekbingo mogelijk. Er zijn verschillende materialen die we nodig hebben, mocht je het liever op een locatie naar keuze willen. Heb je geen locatie in gedachten dan regelen wij de perfecte locatie, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar het kan zijn; de Blauw Trap, Café Central of een andere locatie in de binnenstad van Venlo.

Wat adviseert Nina Bellen?

Probeer het eens! Het is lachen, het is gezellig, er is leuke muziek, er kan gedanst worden en je kunt gezellig kletsen. Ideale invulling voor een bedrijfsborrel/bedrijfsuitje of juist voor in het begin van de avond van een vriendendag of vrijgezellenfeest. Daarna mag het helemaal uit de hand lopen. Perfecte activiteit voor een avondvullend programma!
Kennen jullie deze nog (nog, nog, nog, nog?)

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen de Muziekbingo?

Een goede bodem leggen bij een heerlijk diner. Kunnen we regelen. Wil je liever geen onverwachte drankrekening achteraf? Kunnen we oplossen door een drankarrangement. Wil je ook overdag nog een leuk stadspel/workshop/training of quiz? We regelen het allemaal met liefde voor je. En adviseren doen we er gratis bij.

Wanneer is de Muziekbingo leuk om te doen?

Het leukst is het met een groep mensen die de ruimte gezellig vullen, vanaf ongeveer 30 personen. En een goede verdeling van de winkans. Met 10 personen duurt het (over het algemeen) langer voordat er Bingo is, maar de kans dat je in de verliezersronde terecht komt is dan bijna nihil. Verder kan de Muziekbingo het hele jaar door geboekt worden!

Waarom Nina Bellen?

Omdat wij in dit concept geloven en het jullie ook willen laten ervaren. We hebben het al een keer mogen doen voor de vrijwilligers van Woonwenz (60+ ers) en voor de vrijwilligers van het ZomerParkfeest (gemiddelde leeftijd 35?) en beide keren was het een groot succes!
Bij Woonwenz hadden we twee live bands en was het in Grenswerk, bij het ZPF was het op een camping en draaide we alle campingklassiekers. Kortweg;

  • Wij willen jou een dag laten beleven om nooit te vergeten!
  • We zijn flexibel. Wil je een andere locatie? Geef het aan en wij bekijken de mogelijkheden.
  • Leg al je wensen voor en wij maken een voorstel voor je op maat.


Duurt ongeveer 2,5 uur

35 – 1000 personen op aanvraag

Bij dit uitje is inbegrepen: DJ Quizmaster Bingokaarten Fiches Aankleding Prijzen

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central Café Grenswerk Venlonazaal

Dit uitje is uit te breiden met: Geluidsinstallatie prijs nader te bepalen Live band mogelijk prijs nader te bepalen Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner BBQ Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ingrid van Grimbergen vertelt

"Het was een topavond! De muziekbingo was een groot succes en zorgde meteen voor veel sfeer, mede dankzij de leuke presentatie.

Heel erg bedankt voor al jullie inspanningen, het was boven verwachting leuk!”

Chemelot Inscite Social Event

Jack Theelen vertelt

Hoi Nina,

Ja was super leuk, heb alleen maar positieve berichten voorbij zien komen op de app de volgende dag.

Bedrijfsfeest Frankort & Koning

Locaties voor Muziekbingo

Café Grenswerk

Meeting point

Venlonazaal

Horeca

Café Central

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

ik hou van holland quiz

Quizzen / min. 15 personen

De traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz!

Lees meer

pubquiz

Quizzen / min. 15 personen

De gezelligste Pubquiz van Venlo!

Lees meer

wildart workshop

Creatieve uitjes / min. 10 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

wildart battle

Creatieve uitjes / min. 10 personen

Teambuilding, out of your comfort zone, competitie en WILD

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bedankt voor je aanvraag, erg leuk dat ik mee mag denken. In verband met mijn zwangerschapsverlof ben ik t/m 28 februari 2023 niet goed bereikbaar.

Op de website staat een selectie van uitjes die in de periode t/m februari mogelijk zijn. Wil je meer informatie over een uitje of een uitje boeken, vul het aanvraagformulier in en dan ontvang je van mij (misschien iets later dan normaal) een voorstel.

Bedankt voor je begrip!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.