Muziekbingo is bingo maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden platen gedraaid! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de artiest en de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op je bingokaart!

Bij valse Bingo: Liedje zingen!

De DJ draait tal van hits, herken jij de plaat? Staat het nummer bij jou op de Bingokaart? Streep hem door en voor je het weet het je BINGO! Deze Bingo wordt uiteraard door de quizmaster even gecontroleerd en bij een juiste Bingo krijg je een prachtige prijs en bij een valse kien....

Mocht je fan zijn van Nederlandstalige muziek, maken wij een Muziekbgino speciaal voor jou met alleen Nederlandstalige nummers. Ben je een disco aanhanger? Doen we voor je. Kerst? All i want for Christmas is a Muziekbingo! Vastelaovend? Andere voorkeuren? Laat het maar weten. Your wish is our comment.

Hoe gaat de Muziekbingo?

De Muziekbingo is een ervaring, een ervaring je je ervaart moet hebben. In een sfeervolle ruimte worden jullie ontvangen; DJ, DJ booth, quizmaster, gezellige aankleding, bingokaarten, muziek en natuurlijk waanzinnige prijzen! Let the Bingo Started!
De quizmaster legt alle spelregels uit en dan wordt het eerste nummer gedraaid. Staat de artiest en titel op de Bingokaart? Afstrepen maar! Wil je ondertussen een dasje wagen? Laat je gaan! Het kan en mag allemaal bij de Muziekbingo. Elk nummer wordt ongeveer 2 minuutjes gedraaid en dan wordt het volgende nummer ingezet. Tot het moment dat iemand een Bingo heeft. Een rij? Volle kaart? Spannend! En vooral; hopen dat het een valse Bingo is ;-)! Maar als het een echte Bingo is zijn er natuurlijk prachtige prijzen te winnen.
Mocht je het tof vinden om naast de DJ een live band te hebben? Kan. Fancy prijzen? Kan ook! Verkleedkist? Yes, we can!

Voor wie is de Muziekbingo leuk?

De Muziekbingo is zeer geschikt voor groepen die net iets anders willen dan alleen een borrel. Een laagdrempelige activiteit, want wie kan er niet Bingo-en? En vooral gezellig! De Bingo kan helemaal aangepast worden aan jullie muziekvoorkeuren. Jaren 80? Jaren 90? Rock? Kerst? Vastelaovend? You name it.

Waar kan de Muziekbingo gespeeld worden?

Op bijna alle locaties is de Muziekbingo mogelijk. Er zijn verschillende materialen die we nodig hebben, mocht je het liever op een locatie naar keuze willen. Heb je geen locatie in gedachten dan regelen wij de perfecte locatie, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar het kan zijn; de Blauw Trap, Café Central, De Witte of een andere locatie in de binnenstad van Venlo.

Wat adviseert Nina Bellen?

Probeer het eens! Het is lachen, het is gezellig, er is leuke muziek er kan gedanst worden en je kunt gezellig kletsen. Ideale invulling voor een bedrijfsborrel/bedrijfsuitje of juist voor in het begin van de avond van een vriendendag of vrijgezellenfeest. Daarna mag het helemaal uit de hand lopen. Perfecte activiteit voor een avondvullend programma!
Kennen jullie deze nog (nog, nog, nog, nog?)

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen de Muziekbingo?

Een goede bodem leggen bij een heerlijk diner. Kunnen we regelen. Wil je liever geen onverwachte drankrekening achteraf? Kunnen we oplossen door een drankarrangement. Wil je ook overdag nog een leuk stadspel/workshop/training of quiz? We regelen het allemaal met liefde voor je. En adviseren doen we er gratis bij.

Wanneer is de Muziekbingo leuk om te doen?

Het leukst is het met een groep mensen die de ruimte gezellig vullen, vanaf ongeveer 30 personen. En een goede verdeling van de winkans. Met 10 personen duurt het (over het algemeen) langer voordat er Bingo is, maar de kans dat je in de verliezersronde terecht komt is dan bijna nihil.
Verder kan de Muziekbingo het hele jaar door geboekt worden!

Waarom Nina Bellen?

Omdat wij in dit concept geloven en het jullie ook willen laten ervaren.
We hebben het al een keer mogen doen voor de vrijwilligers van Woonwenz (60+ ers) en voor de vrijwilligers van het ZomerParkfeest (gemiddelde leeftijd 35?) en beide keren was het een groot succes!
Bij Woonwenz hadden we twee live bands en was het in Grenswerk, bij het ZPF was het op een camping en draaide we alle campingklassiekers. Kortweg;

  • Wij willen jou een dag laten beleven om nooit te vergeten!
  • We zijn flexibel. Wil je een andere locatie? Geef het aan en wij bekijken de mogelijkheden.
  • Leg al je wensen voor en wij maken een voorstel voor je op maat.


Duurt ongeveer 2,5 uur

35 – 50 personen : € 27,50 p.p.

Min. aantal personen: 35

Bij dit uitje is inbegrepen: DJ Quizmaster Bingokaarten Fiches Aankleding Prijzen

Dit uitje is uit te breiden met: Live band mogelijk prijs nader te bepalen € 0,00 Koffie met vlaai Retro € 4,00 p.p. Koffie met vlaai Café Central € 5,50 p.p. Koffie met luxe gebak Café Central € 6,00 p.p. High Tea Café Central vanaf € 19,50 p.p. Lunch Retro vanaf € 7,95 p.p. Lunch Café Central vanaf € 14,50 p.p. Lunchbuffet Café Central € 15,70 p.p. 2-Gangenverrassingsmenu Retro € 20,00 3-Gangendiner Lanterna € 22,50 p.p. 3-gangendiner Café Central € 23,50 p.p. 3-Gangenverrassingsmenu Retro € 25,00 3-Gangenkeuzemenu Retro € 27,50 p.p. 4-Gangendiner Café Central € 34,00 p.p. BBQ Urban mogelijk vanaf € 13,50 p.p. Borrelplankje mogelijk vanaf € 11,50 Wijnproeverij mogelijk vanaf € 15,00 p.p. Bierproeverij mogelijk vanaf € 11,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ontdek vergelijkbare uitjes

klooten spel

Stadsspellen / min. 10 personen

Al klootschietend langs alle mooie plekjes die Venlo te bieden heeft.

Lees meer

black box koken

Culinair / min. 12 personen

Een culinaire workshop waar de ingrediënten een grote verrassing zijn!

Lees meer

supa golf

Stadsspellen / min. 20 personen

Het golf spel dat iedereen kan spelen!

Lees meer

lipdub maken

Sportief & Creatief / min. 10 personen

​Shine in een eigengemaakte lipdub-videoclip op jullie favoriete nummer

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:


Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.