mindful op het werk

Mag ik even je aandacht?
Dankjewel! En niet je aandacht van ‘ja, ik luister wel’ terwijl je nog je appjes aan het beantwoorden bent. Je absolute aandacht graag. En dat is niet vanzelfsprekend… Terwijl we koken denken we aan de confrontatie met die ene collega. Op de wc checken we social media en tijdens een vergadering maken we een boodschappenlijstje.

'Het hier-en-nu'

Je bent overal mee bezig behalve met wat er op dit moment speelt, het HIER EN NU. En dat klinkt heel simpel, maar is het allesbehalve. Doordat we continue willen multi-tasken ervaren we een hoog stressniveau, kunnen we de aandacht moeilijk vasthouden en verliezen we ons in de dagelijkse hectiek. Dit is het aangewezen uitje om dát bij de hoorns aan te pakken.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Mindful op het werk & Corona

De 'Mindful op het werk' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat Mindful op het werk workshop?

Jullie worden ontvangen door een professionele coach. Tegenwoordig weten veel mensen wel wat mindfulness is. De vooroordelen als geitenwollensokken, flowerpower-gehalte of zweverig zetten we aan de kant en richten ons op de feiten. ‘Mindful’ is niets meer of minder dan bewust bezig zijn met waar je mee bezig bent. Het hier en nu en niets anders. Hoe je dat doet? Dat wordt uitgelegd en ga je ervaren bij Mindful op het werk workshop.

Voor welke groepen is Mindful op het werk leuk?

Wil jij op een spontane manier leren hoe je mindfulness toepast in het dagelijks leven? En gun je dit ook jouw collega’s? Doe dan samen dit uitje. Naast dat het ontzettend leerzaam is, wordt het met luchtigheid gebracht. Doordat je mindfulness samen oppakt kun je elkaar erbij ondersteunen en misschien zelfs wel gezamenlijk tijd voor vrij maken om het toe te passen in het dagelijks kantoorleven. Voor bedrijven, afdelingen, teamuitjes noem maar op is de Mindfulness op het werk workshop de perfecte invulling.

Waar kan Mindful op het werk gedaan worden?

We hebben een hele mooi ruimte dichtbij de binnenstad van Venlo met gratis parkeren waar de Mindful op kantoor gedaan kan worden. Maar wil je liever bij jullie op kantoor, is dat ook mogelijk. Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat.

Wat adviseert Nina Bellen?

Mindful op het werk is ontzettend leerzaam en verrijkend. Het helpt je om je werkplezier te verhogen of misschien zelfs terug te krijgen. Ervaar de technieken die je kunt toepassen om even te ontspannen uit de drukte. Je zult merken dat het helpt. Juist door het te doen in groepsverband verhoog je dat je de technieken daadwerkelijk toe gaat passen. Een echte aanrader!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen Mindful op het werk workshop?

Dat is zeker mogelijk. Je kunt de workshop combineren met een lunch, diner of high tea. Ook is de workshop mogelijk in combinatie met een stadsspel of quiz. Als je ons laat weten hoe je de dag ingevuld wilt hebben, gaan wij ermee aan de slag.

Wanneer is de Mindful op het werk workshop leuk om te doen?

De workshop vindt binnen plaats en is hierdoor het hele jaar door mogelijk. Er is geen smoesje om deze workshop niet te doen ;-)

Waarom Nina Bellen?

  • Wij gunnen iedereen Mindful te zijn.
  • We zijn flexibel. De workshop kan op locatie, je kunt zelf de starttijd en duur bepalen.
  • Naast de reviews die op de website staan en die we zelf bijhouden, is er ook de mogelijkheid om op Google en Facebook een review achter te laten. Deze kunnen we niet beïnvloedden :-)
  • We werken transparant. Geen extra administratiekosten voor-, of achteraf.


Duurt ongeveer 2 uur

8 – 20 personen 36,00 p.p. excl. BTW
8 – 20 personen 42,35 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding Hand out met technieken

Dit uitje is uit te breiden met: Locatie Kazerneterrein (max 15 personen) Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Nieuw Uitje vertelt

Dit is een brand nieuw uitje. Jij kan de eerste zijn die een reactie achterlaat.
Durf jij het aan?

Ontdek vergelijkbare uitjes

smartphone fotografie

Creatieve uitjes / min. 6 personen

SNAP. SNAP. SNAP.

Lees meer

vlieg-er eens uitje

Sportieve uitjes / min. 6 personen

Vlieg met me mee!

Lees meer

go venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!

Lees meer

bedrijven levend monopoly

Stadsspellen / min. 12 personen

Kennismaking, kleurprofilering, samenwerken, creatief denken en nog veel...

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag::::


Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.