mannen tegen de vrouwen quiz

Beslis nu, voor eens en voor altijd wie het sterkste geslacht van jouw familie, vriendengroep of collega’s is, tijdens deze Mannen tegen de Vrouwen quiz. Wie heeft het beste inlevingsvermogen, de mannen of de vrouwen?

'De clichés zijn wel bekend!'

Mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen beter liegen. Maar wie zijn er nu beter? De mannen of de vrouwen? Jullie krijgen stellingen, vragen en dilemma’s voorgelegd. De letterpakken worden uit de kast gehaald en jullie mogen hilarische opdrachten uitvoeren.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemer te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Mannen tegen de Vrouwen quiz & Corona

De quiz 'Mannen tegen de vrouwen' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat de Mannen tegen de Vrouwen quiz?

'Wie zijn er beter, sterker en completer? De mannen! De mannen!' Wie zijn er eigenlijk perfect en waanzinnig goed gebekt? De vrouwen! De vrouwen! Jullie worden ontvangen door een enthousiaste begeleider van team Nina Bellen. De mannen worden in teams verdeeld en de vrouwen worden in teams verdeeld en dan kan de 'Mannen tegen de Vrouwen' quiz losbarsten! Een uitje met veel herkenningen, erkenningen en uiteraard ontkenningen! Wie weet er het meest over het andere geslacht en heeft dus de meeste vragen goed? Wie weet de opdracht het beste uit te voeren? Wie gaat er naar huis met de felbegeerde trofee? Zijn het de vrouwen of toch de mannen?

Voor welke groepen is de Mannen tegen de Vrouwen quiz leuk?

Mannen vs vrouwen is een erg leuke quiz voor groepen die ongeveer een gelijke verdeling hebben van mannen en vrouwen. Dat kan zijn een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. De groep wordt verdeeld in teams afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedereen kan dus actief meedoen aan de quiz. Een ding staat voorop; Alles mag, niks moet! Een relaxte, gezellige activiteit waar veel gelachen wordt.

Waar kan de Mannen tegen de Vrouwen quiz gespeeld worden?

De Mannen tegen de Vrouwen quiz is mogelijk op een van onze gezellige locaties in de binnenstad van Venlo of het pittoreske Arcen. Maar de 'Mannen tegen de vrouwen' quiz kan ook bij jou thuis, op het werk of op een externe locatie georganiseerd worden.

De Mannen tegen de Vrouwen quiz liever op eigen locatie?

Wij zijn flexibel. We hebben dat verschillende materialen nodig, zoals genoeg statafels voor alle teams, geluidsinstallatie en microfoon. Het liefst ook nog een beamer en scherm, mocht dat niet aanwezig zijn kunnen we dit zelf meenemen. Voor een mooie prijs van 75,00 excl. btw | 90,95 incl. btw komen we naar je toe in Venlo en omgeving. Wil je dat we buiten de stadsgrenzen komen? Kan ook. Neem contact op en wij maken je een mooi prijsje. Mocht je twijfelen of een locatie geschikt is, mag je altijd bellen om het voor te leggen.

Wat adviseert Nina Bellen?

Aanrader! Lachen met vrienden of collega's! De perfecte invulling voor een vriendendag of bedrijfsuitje. Het leukste is als er ongeveer een gelijke verdeling is qua mannen-vrouwen. Erg gezellige invulling van de middag of avond.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen de Mannen tegen de Vrouwen quiz?

Yes! Je kunt de quiz combineren met een stadsspel of een kookworkshop. Alles is mogelijk. De quiz duurt ongeveer 2,5 uur dus een hapje en drankje is er ook erg lekker bij. Je kunt dan voor een drankarrangement kiezen en een lekker borrelplankje tijdens de quiz. Maar de quiz is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met een diner of lunch. Wil je weten of het een en ander mogelijk is? Bellen, mailen, appen rooksignalen of flessenpost mag altijd!

Wanneer is de Mannen tegen de Vrouwen quiz leuk om te doen?

Als er altijd al een strijd is geweest tussen de mannen en de vrouwen en die na de quiz voor altijd bepaalt is. Maakt het extra spannend! De quiz speelt zich af binnen, dus hij kan altijd gespeeld worden. Bij regen sta je lekker droog en bij de eerste zonnestraal baal je dat je binnenzit. Risico van het vak zullen we maar zeggen ;-)

Waarom Nina Bellen?

  • We maken een voorstel op maat voor je, voor gratis!
  • We werken transparant. Wil je ergens dineren? Dan hebben wij dezelfde prijzen als de locatie waar jullie willen gaan eten. Geen verrassingen voor of achteraf.
  • Wil je de quiz op een eigen locatie? Ook dat kan!
  • Jou ontzorgen is ons levensmotto!
  • Wij zijn flexibel en houden van persoonlijk contact.
  • De vrouwen winnen bij deze quiz altijd ;-)!
  • Naast de reviews die op de website staan en die we zelf bijhouden, is er ook de mogelijkheid om op Google en Facebook een review achter te laten. Deze kunnen we niet beïnvloedden :-)


Duurt ongeveer 2,5 uur

15 – 20 personen 19,50 p.p. excl. BTW
15 – 20 personen 23,60 p.p. incl. BTW
21 – 35 personen 18,00 p.p. excl. BTW
21 – 35 personen 21,78 p.p. incl. BTW
36 – 50 personen 16,50 p.p. excl. BTW
36 – 50 personen 19,97 p.p. incl. BTW
51 – 150 personen 800,00 excl. BTW
51 – 150 personen 968,00 incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Fantastische prijzen voor de winnaars Alle foto's worden via Wetransfer verstuurd Materialen, attributen & aankleding Groepsfoto afgedrukt opgestuurd Enthousiaste quizmaster

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central De Blauw Trap Brouwersplaats Café Grenswerk Arcen De Maasparel

Dit uitje is uit te breiden met: High Tea Lunch Lunchbuffet Diner BBQ Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Claudia Titulaer vertelt

We hebben een hele leuke avond gehad!

Bedrijfsuitje Apotheek Groenveld

Charlotte van Heegelsom vertelt

Iedereen vond het leuk en ze waren, zoals verwacht, heerlijk fanatiek! Ik vond dat jij het ook ontzettend goed deed! Iedereen was erg enthousiast :)

Familiedag

Vivian Buil vertelt

Jaaa we hebben echt een topavond gehad. Crissy heeft het heel leuk gedaan!

Neven & Nichtendag

Kim Schattefor vertelt

Hartelijk dank voor de leuke middag zaterdag. We hebben ons goed geamuseerd en ook leuke reacties gekregen van de rest van de groep.
Bij Central hebben we lekker gegeten, qua menu zat er voor iedereen wat lekkers tussen. Bedankt voor het toesturen van de foto's en filmpje via WeTransfer en ik zal bij een volgende activiteit zeker aan je denken.

Vriendendag

Joey Hommen vertelt

Ja het was helemaal goed. Iedereen was ook erg positief.
Ik heb er nog een ronde voor gemaakt om te kijken wat ze er van vonden en niemand had iets negatiefs op te merken over het spel en ook niet over het eten. Het was ook heel goed en leuk door je gebracht kreeg ik heel vaak te horen.

Vrijgezellendag

Karin Willemsen vertelt

Hoi Nina,

Het was helemaal top zaterdag.
Heel veel leuke reacties van collega’s ontvangen. Ook over het heerlijke eten trouwens.
Beide spellen vielen erg in de smaak. Bedankt voor je leuke presentatie en we zullen anderen dit zeker aanbevelen

Bedrijfsuitje Installatiebedrijf Wijnhoven

Locaties voor Mannen Tegen De Vrouwen quiz

De Maasparel

Meeting point

De Blauw Trap

Meeting point

Brouwersplaats

Horeca

Café Central

Meeting point

Café Grenswerk

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

ik hou van holland quiz

Quizzen / min. 15 personen

De traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz!

Lees meer

i love the 90's quiz

Quizzen / min. 15 personen

Een sprongetje terug in de tijd! Met Captain Jack, de gameboy en gabbertje!

Lees meer

pubquiz

Quizzen / min. 15 personen

De gezelligste Pubquiz van Venlo!

Lees meer

the mix quiz

Quizzen / min. 15 personen

De leukste onderdelen van de alle spellen in 1 quiz!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.