mannen tegen de vrouwen

Beslis nu voor eens en voor altijd wie het sterkste geslacht van jouw familie, vriendengroep of collega’s is, tijdens deze Mannen tegen de Vrouwen quiz. Wie heeft het beste inlevingsvermogen, de mannen of de vrouwen?

'De clichés zijn wel bekend!'

Mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen beter liegen. Maar wie zijn er nu beter? De mannen of de vrouwen? Jullie krijgen stellingen, vragen en dilemma’s voorgelegd. De letterpakken worden uit de kast gehaald en jullie mogen hilarische opdrachten uitvoeren.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Mannen tegen de Vrouwen = Coronaproof

De quiz Mannen tegen de Vrouwen is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. De quiz Mannen tegen de Vrouwen is mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM, als jullie zelf een geschikte locatie hebben waar de Ik hou van Holland quiz plaats kan vinden. Denk aan een grote tuin, ruime kantine of loods. De richtlijnen tijdens de uitjes:

 • Was je handen regelmatig
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
 • Houdt 1,5 meter afstand

Klik hier voor het totaal overzicht van onze richtlijnen.

Hoe gaat de Mannen tegen de Vrouwen quiz?

'Wie zijn er beter, sterker en completer? De mannen! De mannen!' Wie zijn er eigenlijk perfect en waanzinnig goed gebekt? De vrouwen! De vrouwen! Jullie worden ontvangen door een enthousiaste begeleider van team Nina Bellen. De mannen worden in teams verdeeld en de vrouwen worden in teams verdeeld. En dan kan de Mannen tegen de Vrouwen quiz losbarsten! Een uitje met veel herkenningen, erkenningen en uiteraard ontkenningen! Wie weet er het meest over het andere geslacht en heeft dus de meeste vragen en opdrachten goed volbracht? Wie gaat er naar huis met de felbegeerde trofee? Zijn het de vrouwen of toch de mannen?

Voor welke groepen is de Mannen tegen de Vrouwen quiz leuk?

Mannen vs vrouwen is een erg leuke quiz voor groepen die ongeveer een gelijke verdeling hebben van mannen en vrouwen. Dat kan zijn een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. De groep wordt verdeeld in teams afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedereen kan dus actief meedoen aan de quiz. Een ding staat voorop; Alles mag, niks hoeft! Een relaxte, gezellige activiteit waar veel gelachen wordt.

Waar kan de Mannen tegen de Vrouwen quiz gespeeld worden?

De Mannen tegen de Vrouwen quiz is mogelijk op een van onze gezellige locaties in de binnenstad van Venlo of het pittoreske Arcen. Maar de Mannen tegen de vrouwen quiz kan ook bij jou thuis, op het werk of op een externe locatie georganiseerd worden. Wil je het als bedrijfsuitje in de kantine, bel en vraag naar de mogelijkheden.

Wat adviseert Nina Bellen?

Aanrader! Lachen met vrienden of collega's! De perfecte invulling voor een vriendendag of bedrijfsuitje. Het leukste is als er ongeveer een gelijke verdeling is qua mannen-vrouwen. Erg gezellige invulling van de middag of avond.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen de Mannen tegen de Vrouwen quiz?

Yes! Je kunt de quiz combineren met een stadsspel of een kookworkshop. Alles is mogelijk. De quiz duurt ongeveer 2,5/ 3 uur dus een hapje en drankje is er ook erg lekker bij. Je kunt dan voor een drankarrangement kiezen en een lekker borrelplankje tijdens de quiz. Maar de quiz is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met een diner of lunch. Wil je weten of het een en ander mogelijk is? Bellen, mailen, appen rooksignalen of flessenpost mag altijd!

Wanneer is de Mannen tegen de Vrouwen quiz leuk om te doen?

Als er altijd al een strijd is geweest tussen de mannen en de vrouwen en die na de quiz voor altijd bepaalt is. Maakt het extra spannend!
De quiz speelt zich af binnen, dus hij kan altijd gespeeld worden. Bij regen sta je lekker droog en bij de eerste zonnestraal baal je dat je binnenzit. Risico van het vak zullen we maar zeggen ;-)

Waarom Nina Bellen?

 • We maken een voorstel op maat voor je, voor gratis!
 • We werken transparant. Wil je ergens dineren? Dan hebben wij dezelfde prijzen als de locatie waar jullie willen gaan eten. Geen verrassingen voor of achteraf.
 • Wil je de quiz op een eigen locatie? Ook dat kan!
 • Jou ontzorgen is ons levensmotto!
 • Wij zijn flexibel en houden van persoonlijk contact.
 • De vrouwen winnen bij deze quiz altijd ;-)!


Duurt ongeveer 2,5 uur

15 – 20 personen : 23.50 p.p. 21 – 35 personen : 21.50 p.p. 36 – 50 personen : 19.50 p.p. 51 – 150 personen : 975.00

Min. aantal personen: 15 Max. aantal personen: 150

Bij dit uitje is inbegrepen: Fototoestellen Fantastische prijzen voor de winnaars Quizmaster Materialen, attributen & aankleding Groepsfoto afgedrukt opgestuurd Prijs is inclusief BTW

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo De Blauw Trap Café Central Panningen Da Kepello Arcen De Maasparel

Dit uitje is uit te breiden met: High Tea mogelijk vanaf 17.50 p.p. Lunch mogelijk vanaf 11.50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf 15.70 p.p. Diner mogelijk vanaf 22.50 p.p. BBQ mogelijk vanaf 22.00 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf 5.00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Claudia Titulaer vertelt

We hebben een hele leuke avond gehad!

Bedrijfsuitje Apotheek Groenveld

Charlotte van Heegelsom vertelt

Iedereen vond het leuk en ze waren, zoals verwacht, heerlijk fanatiek! Ik vond dat jij het ook ontzettend goed deed! Iedereen was erg enthousiast :)

Familiedag

Vivian Buil vertelt

Jaaa we hebben echt een topavond gehad. Crissy heeft het heel leuk gedaan!

Neven & Nichtendag

Locaties voor Mannen Tegen De Vrouwen

Da Kepello

Horeca

Café Central

Meeting point

De Blauw Trap

Meeting point

De Maasparel

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

ik hou van holland

Quizzen / min. 15 personen

De traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz met Linda’s look-a-like.

Lees meer

i love the 90's

Quizzen / min. 13 personen

Een sprongetje terug in de tijd! Met Captain Jack, de gameboy en gabbertje!

Lees meer

pubquiz

Quizzen / min. 15 personen

De gezelligste Pubquiz van Venlo!

Lees meer

styling workshop

Sportief & Creatief / min. 6 personen

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.