Shine in een eigengemaakte lipdub-videoclip op jullie favoriete nummer. Zet voor een paar uurtjes je schaamte opzij en show al je acteer, zang en dans talenten!

'Shine like a Rockstar!'

Graaf in onze goedgevulde verkleedkist voor een flitsend pakje, wat gekke attributen en let’s roll! Een lipdub is een videoclip bestaande uit één enkele opname, waarin je samen met een groep je lievelingsnummer nasynchroniseert. Iedereen komt in beeld en krijgt een eigen moment of fame…

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Hoe verloopt de lipdub?

Voorafgaand aan de lipdub hebben jullie al aan kunnen geven op welk nummer jullie willen lipdubben. We ontvangen jullie op een locatie naar keuze in Venlo. Alle verkleedspullen, attributen en maskertjes liggen voor jullie klaar. En dan gaat het spektakel beginnen! Eerst natuurlijk even de tekst oefenen, en dan wordt je direct voor de leeuwen gegooid. Pak je moment of fame! Het filmpje wordt achteraf gemonteerd en dat krijgen jullie toegestuurd. Kunnen jullie er weer een mooi momentje van maken!

Voor welke groepen is de Lipdub leuk?

Voor allerhande groepen is de lipdub leuk! Het maken van een lipdub staat garant voor creativiteit, spontaniteit en hilariteit!
Een lipdub maken is ideaal voor een vrijgezellenfeest. Jullie maken een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag.

Ook voor bedrijven is het maken van een lipdub erg gezellig! De lipdub kan op locatie bij het bedrijf opgenomen worden. Een originele manier om het bedrijf en alle collega's te presenteren! En het is natuurlijk een erg ludieke invulling voor een bedrijfsuitje. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Voor scholen, verenigen en clubs is het een mooie manier om creatief en gezellig te werken aan een prachtig eindproduct; de lipdub!

Maak een eigen lipdub tijdens de vriendendag, vriendinnenweekend, familiedag of bedrijfsuitje. Het uitje is geschikt voor jong en oud. Café Restaurant Central, Theeuwen koeltechniek en Viecuri gingen jullie onder andere al voor. Klik hier om het filmpje van Café Restaurant Central te bekijken. Nina Bellen zorgt voor de professionele filmcrew en een ras entertainer uit ons enthousiast team. Maar natuurlijk ook het belangrijkste; alle hoedjes, verkleedpakjes, brillen, maskers en alle andere props en attributen. Wij zorgen dat het aan niks ontbreekt om er een toffe lipdub van te maken!

Waar vindt de lipdub plaats?

In groot Venlo kan het plaatsvinden op elke locatie naar keuze.

Wat adviseert Nina Bellen?

Geen woorden nodig na het zien van het bedrijfsfilmpje van Cafe Restaurant Central, klik hier.

Is de lipdub te combineren met een andere activiteit?

Your wish is our comment. Laat je wensen achter en wij maken een voorstel op maat. De lipdub kan gecombineerd worden met een ander stadsspel, dinerspel of workshop. Ook het het gecombineerd worden met een heerlijke lunch, high tea of driegangen diner.

Wanneer is de lipdub leuk om te doen?

Bij mooi weer kunnen we de lipdub buiten opnemen. Bij slecht weer kunnen we naar binnen. Een hele flexibele activiteit.

Waarom Nina Bellen?

  • We zijn het organisatie bureau van Venlo ook gevestigd in Venlo.
  • Jou een onvergetelijke dag bezorgen is ons doel en dat begint bij het eerste contact.
  • Wij zijn flexibel.
  • We rekenen geen verborgen administratie kosten voor of achteraf.
  • Wij vinden het leuk om voor jou alles zo perfect mogelijk te regelen!


Duurt ongeveer 2 uur

10 – 15 personen : 57.50 p.p. 16 – 35 personen : 39.50 p.p. 36 – 50 personen : 25.00 p.p. 51 of meer personen op aanvraag

Min. aantal personen: 10 Max. aantal personen: 80

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding Camera Crew Filmpje HD kwaliteit Attributen & verkleedspullen Prijs is inclusief BTW

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Limianz Loft 23 Lanterna De Blauw Trap Café Central Maaskade 35 Panningen Da Kepello Grubbenvorst In De Witte Dame Arcen De Maasparel

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf 5.00 p.p. High Tea mogelijk vanaf 17.50 p.p. Lunch mogelijk vanaf 11.50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf 15.70 p.p. Diner mogelijk vanaf 22.50 p.p. BBQ mogelijk vanaf 22.00 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf 5.00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 8Liesbeth van Dijk vertelt

Jij als eerste ook ontzettend bedankt voor de organisatie. Alles is echt perfect verlopen en de feestbus was ook echt een hele leuke verrassing. We hebben het super gehad!
De activiteiten zijn iedereen erg goed bevallen. Ik mag je ook zeker namens mijn collega’s hartelijk danken, ik heb erg veel positieve reacties over je gehoord.

Bedrijfsuitje Tamek

Locaties voor Lipdub Maken

Da Kepello

Horeca

De Blauw Trap

Meeting point

Café Central

Meeting point

Loft 23

Horeca

De Maasparel

Meeting point

Maaskade 35

Meeting point

In De Witte Dame

Horeca

Limianz

Meeting point

Lanterna

Horeca

Ontdek vergelijkbare uitjes

wildart workshop

Sportief & Creatief / min. 12 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

moorddiner

Spel aan tafel / min. 10 personen

Hoe goed is jouw acteertalent en inlevingsvermogen?

Lees meer

speciaalbier proeverij

Culinair / min. 4 personen

Genieten van smaak en gezelligheid doe je bij de speciaalbier proeverij.

Lees meer

mindful op het werk

Sportief & Creatief / min. 8 personen

Mag ik even je aandacht?

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.