Kennis, teamspirit en aardig wat gezonde spieren zijn essentieel bij dit Klooten spel! Al klootschietend komen jullie langs alle mooie plekjes die Venlo te bieden heeft.

'Klooten spel!'

We hebben je gewaarschuwd, het spel heet niet voor niks Klooten spel ;-). Naast klootschieten mogen jullie ook vragen over Venlo beantwoorden. Het team met de minste worpen en de meeste goede antwoorden, is de winnaar van het Klooten spel!

Hoe gaat het Klooten Spel?

Een begeleider van team Nina Bellen ontvangt jullie in de binnenstad van Venlo. Na een korte uitleg kunnen jullie op pad. Aan de hand van oude foto’s van de Venlose binnenstad gaan jullie in teams de stad in. Het parcours bevat slinkse bochten en hoogteverschillen, waardoor niet alleen van belang is hoe hard er gegooid wordt, maar ook hoe soepel en waar er gegooid wordt. Terwijl jullie de mooie binnenstad van Venlo ontdekken mogen jullie ook vragen over Venlo beantwoorden. Welk team heeft er een goede Venlo kennis of durft de figuranten die door de stad lopen aan te spreken en een vraag te stellen? We zeiden toch dat het een Klooten spel was ;-). Welk team heeft de meeste parate kennis en wie heeft de soepelste worp?! Het team met de minste worpen en de meeste goede antwoorden, is de winnaar van het Klooten spel!

Voor welke groepen in het Klooten spel leuk om te doen?

Het Klooten spel is ideaal voor groepen die op een sportieve manier de stad willen verkennen of nog beter willen leren kennen. Voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. Het spel is niet heel actief, ideaal voor een gezellige, informele middag.

Waar kan het Klooten spel gespeeld worden?

Het spel kan gespeeld worden in het mooie Venlose en nu ook in het gezellige Arcen! Ontdek de mooie plekjes van de goudpareltje aan de Maas.

Wat adviseert Nina Bellen?

Klooten spel voor jong en oud!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen het Klooten spel?

Gelukkig wel! Als je alleen het klooten spel gaat doen is een beetje sneu! Grapje natuurlijk! Je kunt zelf een locatie regelen voor te lunchen, maar we kunne natuurlijk ook ene voorstel doen waar onze samenwerkingspartners in opgenomen worden. Laat je wensen achter en wij maken een voorstel op maat, helemaal gratis!

Wanneer is het Klooten spel leuk om te doen?

Het beste als het lekker weer is buiten. Heel eerlijk, als het regent is het gewoon een klooten spel. Het de zon schijnt trouwens ook ;-)

Waarom Nina Bellen?

  • Omdat we eerlijk zeggen dat het een klooten spel is :-)


Duurt ongeveer 3 uur

10 – 20 personen : € 21,50 p.p. 21 – 35 personen : € 20,00 p.p. 36 – 50 personen : € 18,50 p.p. 51 of meer personen op aanvraag

Min. aantal personen: 10

Bij dit uitje is inbegrepen: Begeleiding Fototoestellen USB met alle foto’s Fantastische prijzen voor de winnaars Klootschietballen Groepsfoto afgedrukt opgestuurd BTW

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai Retro € 4,00 p.p. Koffie met vlaai Café Central € 5,50 p.p. Koffie met luxe gebak Café Central € 6,00 p.p. High Tea Café Central vanaf € 19,50 p.p. Lunch Retro vanaf € 7,95 p.p. Lunch Café Central vanaf € 14,50 p.p. Lunchbuffet Café Central € 15,70 p.p. 2-Gangenverrassingsmenu Retro € 20,00 3-Gangendiner Lanterna € 22,50 p.p. 3-Gangendiner Café Central € 23,50 p.p. 3-Gangenverrassingsmenu Retro € 25,00 3-Gangenkeuzemenu Retro € 27,50 p.p. 4-Gangendiner € 34,00 p.p. BBQ Urban mogelijk vanaf € 13,50 p.p. Borrelplankje mogelijk vanaf € 11,50 Wijnproeverij mogelijk vanaf € 15,00 p.p. Bierproeverij mogelijk vanaf € 11,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 8Yvonne Haenen vertelt

We hebben een erg gezellige dag gehad. De klooten middag was erg geslaagd. Gelukkig werkte het weer ook een beetje mee.

Vrijgezellendag

Rob Heldens vertelt

De feest avond is dit jaar goed in de smaak gevallen. Enkel positieve reacties mogen ontvangen.

Bedrijfsuitje Simons Transport Venlo

Marga Creemers vertelt

We hebben ons goed geamuseerd! Iedereen vond het leuk.

Personeelsuitje Mutsaersstichting

Ontdek vergelijkbare uitjes

stadswandeling baantjer in venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer

get the picture

Stadsspellen / min. 10 personen

Doorkruis de binnenstad, op zoek naar de mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

wie is de vos?

Stadsspellen / min. 10 personen

Geïnspireerd op het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?’

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.