klimmen en klauteren

Voel je als een aap in de bomen. Van de ene boom naar de andere en ondertussen nog wat obstakels trotseren. (natuurlijk wel met gordel en helm) Er zijn 120 uitdagende klimonderdelen (waaronder een auto)!

'Klim van de ene naar de andere boom!'

Beleef het bij het grootste klimpark van Limburg. Je beweegt je via touwen, bruggen, ladders en tokkelbanen door de bomen. Het klimpark heeft 9 parcoursen op 4 tot 15 meter hoogte. Je hoeft geen klimexpert te zijn, want door de opbouw in de moeilijkheidsgraad is klimmen voor jong, oud, beginnend en gevorderde klimmers.

Hoe gaat Klimmen en Klauteren?

Jullie worden ontvangen door een enthousiaste en ervaren klimexpert. Alle benodigde materialen krijgen jullie om zo veilig mogelijk te gaan klimmen. Als jullie de helm en gordel om hebben krijgen jullie een instructie 'klimmen voor dummies'. Alles wordt haarfijn uitgelegd zodat jullie vervolgens zelfstandig de bomen in kunnen.
Heb je hoogtevrees? Tjsaa... Je hebt verschillende soorten hoogtevrees, sommige hoogtevrees mensen kunnen hier wel tegen en andere weer niet. Door het te doen kom je erachter :-)

Voor welke groepen in Klimmen en Klauteren leuk?

Voor jong en oud is het klimmen mogelijk. Natuurlijk wel met een gezonde hoeveelheid zelfkennis. Heb je een blessure of heb je extreme last van hoogtevrees raden we het uitje niet aan. Het klimmen is sportief, vraagt om samenwerking en is daardoor zeer geschikt voor een kinderfeest, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest en zelfs voor een familiedag. Voor degene die niet meer kunnen doen is het ook hilarisch om te kijken.
Extra info voor een kinderfeestje: aan de verschillende parcoursen zit een minimale lengte verbonden (tussen de 1.20 en 1.30 m en een minimale leeftijd van 8 jaar). De kids dienen aan de lengte te voldoen op het moment van het kinderfeestje. Tijdens het feestje is er minimaal 1 ouder aanwezig, de ouder kan ervoor kiezen om mee te klimmen of om op de grond aan te moedigen.

Waar wordt Klimmen en Klauteren gedaan?

Klimmen en Klauteren wordt gedaan in het grootste klimpark van Limburg, gevestigd in Tegelen. Het is makkelijk bereikbaar (wij leggen uit hoe je het beste kunt rijden) en er zijn parkeerplaatsen (bijna) voor de deur.

Wat adviseert Nina Bellen?

Erg lachen om te doen! In het begin is het even wennen en voor sommige zelfs een beetje eng. Maar na een paar minuten is het helemaal eigen en durf je alles aan. Heel leuk voor een bedrijfsuitje om met je collega's in de bomen te hangen. Maar ook een sportieve invulling voor een vrijgezellenfeest of familiedag. Een echte aanrader!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen Klimmen en Klauteren?

Dat is mogelijk. We werken met veel verschillende horeca locaties samen om een dag samen te stellen die voldoet aan jullie wensen. Dus, U roept wij draaien (klimmen en klauteren voor je) :-)

Wanneer is het Klimmen en Klauteren leuk om te doen?

Vooral erg leuk als het mooi weer is. Het Klimmen en Klauteren is niet mogelijk in de maanden januari-februari-november-december, de andere maanden kan er geklommen worden. Een datum in gedachten? Wij plaatsen graag vrijblijvend een optie voor je om teleurstellingen te voorkomen.

Waarom Nina Bellen?

  • Jou ontzorgen is ons levensmotto!
  • We bestaan al sinds 2008
  • Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We zijn een klein team waardoor we ook snel kunnen schakelen.
  • We zijn flexibel. Kies zelf je starttijd, de duur, inhoud en locatie.
  • We wonen zelf al jaren in (groot) Venlo. We weten wat er te doen is, wat de hippe tenten zijn en waar je zeker moet gaan kijken!
  • We werken transparant. Geen extra administratiekosten voor-, of achteraf.
  • We kunnen alles uit handen nemen. Vervoer nodig? Hotelletje of airbnb? Vraag het ons.
  • En zo hebben we nog duizend punten ;-) Bellen mag ook altijd!


Duurt ongeveer 3 uur

20 – 100 personen : € 20,95 p.p.

Min. aantal personen: 20

Bij dit uitje is inbegrepen: Materialen Professionele begeleiding Instructies hoe te klimmen


Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ontdek vergelijkbare uitjes

supa golf

Stadsspellen / min. 20 personen

Het golf spel dat iedereen kan spelen!

Lees meer

venlo safari

Stadsspellen / min. 10 personen

De Venlose Safari

Lees meer

wildart battle

Sportief & Creatief / min. 12 personen

Teambuilding, out of your comfort zone, competitie en WILD

Lees meer

venlose kroegentocht

Stadsspellen / min. 10 personen

Biertjes & spelletjes, dé perfecte combi!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.