Een verrassende variant op de traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz. Met nieuwe vragen en verrassende spelrondes zoals ‘De Louis van Gaaltjes’ & ‘Wartaal of Woordenboek’. Natuurlijk onder leiding van de vertrouwde Linda de Mol look-a-like staat deze quiz garant voor een geslaagde tijd!

♫ HUP HOLLAND HUP ♫

Vanwege het grote succes van de Ik Hou van Holland quiz hebben we een nieuwe quiz ontwikkeld: Hup Holland Hup! Deze quiz is geïnspireerd op het televisieprogramma Ik Hou van Holland maar dan in een compleet nieuw jasje gestoken. Heb je de Ik Hou van Holland quiz al eerder gespeeld? Dan is deze quiz echt iets voor jullie!

Hoe gaat de Hup Holland Hup quiz?

De groep wordt verdeeld in verschillende teams. Geheel in Hollandse stijl gaan de teams de strijd tegen elkaar aan. Welk team weet het meest over Holland en wint de felbegeerde trofee. Succes gegarandeerd!

Voor welke groepen is Hup Holland Hup leuk om te doen?

Vor verschillende groep samenstellingen als het maar minimaal 12 persoen zijn. Dat kan zijn een vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje of vriendenavond. Met je team probeer je zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden en natuurlijk wil je winnen van de andere teams!
Teambuilding, competitie, kennis en dat allemaal tijdens een gezellige Hollandse avond.

Waar kan de Hup Holland Hup quiz georganiseerd worden?

Bijna overal! Afhankelijk van de groepsgrootte. Dat kan zijn in de binnenstad bij een van de locatie waar we mee samenwerken, bij iemand thuis of bij het bedrijf. Het handigst is als alle teams aan een tafel kunnen staan. Afhankelijk van de groep is er ook een geluidsinstallatie nodig en een microfoon en dan zijn wij al tevreden! Beamer en scherm kunnen we ook zelf meenemen. Mocht je twijfelen of een locatie geschikt is, mag je altijd bellen om het voor te leggen.

Wat adviseert Nina Bellen?

Lachen gieren brullen! Maar echt! Perfect voor een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familiedag. Wil je een extra ronde toevoegen? Ook daar doen wij niet moeilijk over. Vraag vooral de gratis offerte aan.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen de Hup Holland Hup quiz?

Maar natuurlijk! Een lekker borrelplankje tussendoor, een diner, Hollands buffet of liever een Chinees buffet? Alle combinaties zijn mogelijk. Overdag een stadsspel, dan ergens een hapje eten en dan een gezellige quiz? Vraag het en wij zorgen ervoor! Wij krijgen nu al zin in een lekker kaasplankje met worst en mosterd... Wordt het een avond met een of twee biertjes in de hand en wil je niet voor verrassingen komen te staan, is het ook mogelijk om een drankarrangement af te nemen. Laat maar weten wat je wensen zijn en wij maken een voorstel op maat. (dat voorstel maken we trouwens gratis)

Wanneer is de Hup Holland Hup quiz leuk om te doen?

Eigenlijk bijna altijd! Alleen als het overdag voor het eerst in een lange tijd lekker weer is en je het liefst buiten op het terras zit met een drankje in plaats van binnen de Ik hou van Holland quiz te spelen. Maar dat is eigenlijk ook het enige moment dat het niet leuk is om te doen.

Waarom Nina Bellen?

Tsja, wat moeten we zeggen?

  • We hebben de leukste Hup Holland Hup quiz!
  • We zijn flexibel. De quiz kan op locatie, je kunt zelf de starttijd en duur bepalen.
  • We werken samen met de hipste tenten van Venlo. En als ze niet hip zijn, zijn ze wel de gezelligste.
  • We werken transparant. Geen extra administratiekosten voor-, of achteraf.
  • Na de quiz Venlo onveilig maken? Wij weten waar je aan de lampen kunt hangen.
  • En zo hebben we er nog een paar, maar ervaar het zelf! Je mag ons altijd bellen!


Duurt ongeveer 2,5 uur

13 – 20 personen : € 23,50 p.p. 21 – 35 personen : € 21,50 p.p. 36 – 50 personen : € 19,50 p.p. 51 – 150 personen : € 975,00

Min. aantal personen: 13

Bij dit uitje is inbegrepen: Fototoestellen USB met alle foto’s Fantastische prijzen voor de winnaars Quizmaster Materialen, attributen & aankleding Afgedrukte groepsfoto BTW

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai Retro € 4,00 p.p. Koffie met vlaai Café Central € 5,50 p.p. Koffie met luxe gebak Café Central € 6,00 p.p. High Tea Café Central vanaf € 17,50 p.p. Lunch Retro vanaf € 7,95 p.p. Lunch Café Central vanaf € 13,50 p.p. Lunchbuffet Café Central € 15,00 p.p. 2-Gangenverrassingsmenu Retro € 20,00 3-Gangendiner Lanterna € 22,50 p.p. 3-Gangendiner Café Central € 22,50 p.p. 3-Gangenverrassingsmenu Retro € 25,00 3-Gangenkeuzemenu Retro € 27,50 p.p. 4-Gangendiner Café Central € 33,00 p.p. Buffet Café Central vanaf € 22,50 p.p. Hollands buffet € 20,00 p.p. BBQ Retro mogelijk vanaf € 15,00 p.p. BBQ Urban mogelijk vanaf € 13,50 p.p. Borrelplankje mogelijk vanaf € 9,50 Wijnproeverij mogelijk vanaf € 15,00 p.p. Bierproeverij mogelijk vanaf € 11,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Loes Verheggen vertelt

We hebben een super leuke avond gehad, iedereen was enthousiast over de quiz. Complimenten aan jou hoe je de hele avond gepresenteerd hebt!

Vriendendag

Yael Crutzen vertelt

Wij hebben een te gekke avond gehad! De quiz is bij iedereen goed in de smaak gevallen:). Nogmaals bedankt!!

Personeelsuitje Mutsaersstichting Venlo

Kevin Relouw vertelt

Via deze weg willen we je nog een keer bedanken voor afgelopen zaterdag. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ook een aantal keer je naam doorgegeven, goede reclame dus!

Bedrijfsuitje AC Sevenum

Ontdek vergelijkbare uitjes

ik hou van holland

Quizzen / min. 13 personen

De traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz met Linda’s look-a-like.

Lees meer

mannen tegen de vrouwen

Quizzen / min. 13 personen

Beslis nu voor eens en voor altijd het sterkste geslacht!

Lees meer

i love the 90's

Quizzen / min. 13 personen

Een sprongetje terug in de tijd! Met Captain Jack, de gameboy en gabbertje!

Lees meer

pubquiz

Quizzen / min. 13 personen

De gezelligste Pubquiz van Venlo!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.