hunting season

Het 'Hunting Season' is geopend! Rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan, het gebeurt allemaal bij Hunting Season. Alles om uit handen te blijven van jullie achtervolgers.

'Het 'Hunting Season' is geopend!'

Wie lukt het om uit handen te blijven van de achtervolgers? Of lukt het jullie juist om binnen de tijd het andere team te pakken te krijgen? Bij dit spannende stadsspel worden de beste tactieken besproken, hoe denkt het ander team? Waar zouden zij heen gaan? Probeer ze één stap voor te zijn! Ga de strijd aan met je collega’s, familie of vrienden. Wie blijft het langste uit de handen van de jagers en wie wint the Hunting Season prijs?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Hoe gaat Hunting Season?

In hartje Venlo worden jullie ontvangen door een gezellige begeleider van team Nina Bellen. Na de introductie en speluitleg worden er teams gemaakt, de jagers en het wild. Het wild moeten proberen zolang mogelijk uit handen te blijven van de jagers. De jagers hebben als doel het wild zo snel mogelijk te vangen. Het wild krijgt een x minuten de tijd om weg te komen. Om de x aantal minuten krijgen de jagers een signaal waar de boeven om dat moment zitten. Binnen het spelgebied mogen jullie bij vreemde in de auto springen of achterop de fiets. Jullie kunnen natuurlijk ook een buschauffeur lief aankijken of jullie een halte mee mogen rijden, of de conducteur... Maar jullie mogen niet langer dan 10 minuten in hetzelfde voertuig zitten. Het betreden van gebouwen niet toegestaan, met uitzondering van het station. Het team dat het langste uit handen blijft van de achtervolgers wint de Hunting Season prijs!

Voor welke groepen is Hunting Season leuk?

Hunting Season is een perfect spel om de teambuilding weer even aan te wakkeren. Samen een tactiek bepalen, als team 1 doel hebben en samen overleggen wat de mogelijkheden zijn om het doel te bereiken. Je leert bij het spel elkaar beter kennen, de stad ontdekken en er zit spanning in. Daardoor is Hunting Season ook erg tof voor vrijgezellenfeesten of vriendendagen.

Waar kan Hunting Season gespeeld worden?

Hunting Season speelt zich af in Venlo. Jullie krijgen een plattegrond met daarop aangegeven wat het spelgebied is. Zodra jullie het spelgebied verlaten krijgt de begeleider een melding, alles wordt in de gaten gehouden met de GPS Tracker. Mocht je het spel liever ergens anders spellen, mag je ons altijd bellen en vragen of we dat willen doen.

Wat adviseert Nina Bellen?

Erg tof spel voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitje. Het is een bloedstollend stadsspel, dat je zeker een keer gespeeld moet hebben! Ook voor bedrijfsuitjes is het spel een echte aanrader. Samen een tactiek bepalen, erg goed voor een teambuildingsactiviteit. En al rennend, springend, vliegend zien jullie veel van Venlo! En omdat er gerend wordt adviseren we om makkelijke schoenen aan te doen ;-)

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen Hunting Season?

Yes, that kan! Vooraf het Hunting Season smullen van een overheerlijk stuk echte Limburgse vlaai? Kan. Na het spel genieten van een diner om te watertanden? Kan. Een borrel om de overwinning te vieren? Kan. Of toch liever een lunch voorafgaand het spel? Kan.
Kortom, alles kan. Bij het kopje ‘locaties’ staan de verschillende horecazaken waar we mee samenwerken, daar staan alle mogelijkheden om het spel mee uit te bereiden. En als je denkt dat iets even niet kan, mag je natuurlijk altijd bellen.

Wanneer is Hunting Season spel leuk om te doen?

Hunting Season is een echt jaag spel. Het speelt zich buiten af, dus mooi weer is altijd mooi meegenomen. Maar mocht het regenen raden we je aan de jagersregenjas mee te nemen. Liefst ook nog met de kaplaarzen erbij. Maar eerlijk is eerlijk, het spel is het leukst als de zon schijnt. Het spel is doordeweeks en in het weekend mogelijk. Al lopen er in het weekend vaak iets meer figuranten door de stad dan doordeweeks, maar daar hebben we een mooie oplossing voor...

Waarom Nina Bellen?

  • Ons doel is jou een leuke dag te laten ervaren. Daar doen we dan ook (bijna) alles voor!
  • Geen verborgen administratie kosten op de factuur.
  • Wij kennen Venlo op ons duimpje. Wil je daarna nog ergens in de lampen hangen? Wij weten waar dat kan!
  • Naast de reviews die op de website staan en die we zelf bijhouden, is er ook de mogelijkheid om op Google en Facebook een review achter te laten. Deze kunnen we niet beïnvloedden :-)
  • Wij zijn flexibel en houden van persoonlijk contact, dus mocht je meer willen weten mag je altijd bellen!


Duurt ongeveer 3 uur

10 – 15 personen 375,00 excl. BTW
10 – 15 personen 453,75 incl. BTW
16 – 70 personen 25,00 p.p. excl. BTW
16 – 70 personen 30,25 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Fantastische prijzen voor de winnaars GPS-Tracker GSM Groepsfoto afgedrukt opgestuurd Enthousiaste begeleiding

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central De Blauw Trap Brouwersplaats

Dit uitje is uit te breiden met: Prijs winnend team Sodeju spel! Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner BBQ Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Frank Camps vertelt

Hunting Season was top.
Er ontstond een gezonde rivaliteit , je wilt gewoon winnen en iedereen deed fanatiek mee , kortom een mooie activiteit voor alle leeftijden !

Vriendendag

Hilde & Marcel vertelt

Marcel en ik hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Sommige zijn wat fanatieker dan de ander, maar dat mocht de pret niet drukken. Spel was erg leuk om te doen. Wat hebben we gelachen.
het was allemaal goed georganiseerd. bedankt!!
Het eten was goed. Centraal is een super locatie.

Vriendendag

Ger Heijligers vertelt

Dag Nina,Was erg leuk iedereen was enthousiast soms heb je een complete dag van begin tot einde. Dus dank daarvoor.

Studentenraad uitje Gilde Opleidingen

Rik Driessen vertelt

Iedereen vond het een super activiteit en wij hebben een hele leuke middag gehad.

Vriendendag

Mira Peeters vertelt

Hoi Nina,

het was nog erg leuk. We hebben ook nog veel lol gehad met de kabouter ;-) Het hunting season vond iedereen ook echt ontzettend leuk :-) Zelfs degenen die in het begin nog een beetje terughoudend waren.
Nogmaals dankjewel voor de tips en de toffe middag.

Groetjes Mira en de andere meiden ;-)

Vriendinnenweekend

Bart Veldman vertelt

Bedankt voor het gezellige weekeind!

CWZ Nijmegen

Maud Goossens vertelt

Super leuke, spannende middag gehad met Jachtseizoen! Gezellig ontvangen in Cafe Central waar Nina net dat beetje extra doet om er een heel dagje uit van te maken. Echte aanrader!

Vriendinnendag

Locaties voor Hunting season

De Blauw Trap

Meeting point

Café Central

Meeting point

Brouwersplaats

Horeca

Ontdek vergelijkbare uitjes

wie is de vos?

Stadsspellen / min. 10 personen

Geïnspireerd op het populaire tv-programma Wie is de Mol?

Lees meer

stadswandeling baantjer in venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

flikken venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Lees meer

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.