Coronaproof

get the picture

Hoe scherp zijn jouw ogen? Lukt het jullie om de foto’s te achterhalen en zo de meeste mooie plekjes van Venlo te ontdekken?

'Slechts met een paar scherpe kijkers!'

Speel het stadsspel Get The Picture zonder navigatie, slechts met een paar scherpe kijkers. De foto’s zijn zo gemaakt dat ze niet direct herkenbaar zijn. Weet jij welk gebouw er op de foto staat?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Get The Picture = Coronaproof

Het spel Get The Picture is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Het Get The Picture spel is mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de Maaskade 35 hebben we een ruimte van 270 m2 waar plaats is om op 1,5 meter het ontvangst plaats te laten vinden. Mocht de mogelijkheid er zijn om het ontvangst buiten te doen, gaat daar de voorkeur naar uit. De richtlijnen tijdens de uitjes:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Houdt 1,5 meter afstand

Klik hier voor het totaal overzicht van onze richtlijnen.

Hoe gaat Get The Picture?

In hartje Venlo worden jullie ontvangen door een begeleider van team Nina Bellen. Detailfoto’s van alle mooie plekken, beelden en bezienswaardigheden zijn samengebracht in een opdrachtenboek. Met in de ene hand een fotocamera en in de andere hand het opdrachtenboek gaan jullie de stad verkennen. Als jullie de plek van de foto gevonden hebben krijgen jullie de uitdaging extra punten te verdienen.

Wandel onderzoekend en nieuwsgierig door de binnenstad van Venlo en achterhaal de verborgen plekjes.

Voor welke groepen is Get The Picture leuk?

Een middag vullend programma dat zeer geschikt is voor bedrijfsuitje, personeelsfeest of familiedag. Get The Picture is een stadsspel zeer geschikt voor groepen die de Venlose binnenstad een beetje kennen. Momenten dat het beeld op de ‘spreekwoordelijke’ puntje van je tong ligt. Waar heb ik dat gezien? Waar was dat ook alweer...

Waar kan Get The Picture gespeeld worden?

Het spel wordt gespeeld in de binnenstad van Venlo en is nu ook mogelijk in het pittoreske Arcen! Beleef en ontdek het mooie Arcen aan de Maas.

Wat adviseert Nina Bellen?

Get the picture is een spel der herkenning, waar was het ook alweer? Erg leuk voor de Venlonaren of Arcenaren. Even met een andere bril op de stad bekijken.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen Get The Picture?

Maar natuurlijk. Het spel beginnen met een heerlijk stuk Limburgs gebak? Of liever een lunchbuffet? Toch liever een driegangen diner na het spel? Het kan allemaal. We werken met verschillende locaties samen. Je kunt ook vooraf je voorkeur doorgeven voor welke locatie je wilt dineren, lunchen of gewoon borrel. Vraag gratis het voorstel op maat aan.

Wanneer is Get The Picture leuk om te doen?

Je kent het wel, ga je eindelijk een stad bezoeken is het slecht weer. Dat is jammer maar helaas. Het ziet er dan allemaal net wat minder gezellig uit. Het tegenovergestelde gebeurt als het mooi weer is, iedereen draagt fleurige kleren en lacht. Op dat moment is Get The Picture heel erg leuk om te doen. Maar ook als het wat minder mooi weer is, kan het spel gespeeld worden. Poncho aan en hoppa! Lachen kan namelijk altijd!

Waarom Nina Bellen?

Poeh, goede vraag ;-) We kunnen wel heel veel opnoemen, maar het beste is om het zelf te ervaren. Wij willen jou een onvergetelijke dag bezorgen! En dat begint bij het eerste contact om dat zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te ontzorgen.Duurt ongeveer 3 uur

10 – 20 personen : 22.50 p.p. 21 – 35 personen : 21.50 p.p. 36 – 50 personen : 19.50 p.p. 51 – 150 personen : 975.00

Min. aantal personen: 10 Max. aantal personen: 150

Bij dit uitje is inbegrepen: Begeleiding Fototoestellen Fantastische prijzen voor de winnaars Groepsfoto afgedrukt opgestuurd Prijs is inclusief BTW

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Limianz Loft 23 Lanterna De Blauw Trap Café Central Maaskade 35 Panningen Mr. & Mrs. Da Kepello Grubbenvorst In De Witte Dame Arcen De Maasparel

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf 5.00 p.p. Lunch mogelijk vanaf 11.50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf 15.70 p.p. Diner mogelijk vanaf 22.50 p.p. BBQ mogelijk vanaf 22.00 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf 5.00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 8Hermien Noldus vertelt

Het was super leuk!!!

Vrijgezellendag

Suzan Driessen vertelt

Ze vonden het allemaal erg leuk zelfs met 38 graden! Nogmaals bedankt voor de gezellige dag.

Vriendendag

Jeanne Roost vertelt

Het was zeker een geslaagde middag. Iedereen heeft goed meegedaan en ze vonden het een leuke activiteit. Ook het eten was prima.

Familiedag

Locaties voor Get The Picture

Lanterna

Horeca

Mr. & Mrs.

Horeca

De Blauw Trap

Meeting point

Da Kepello

Horeca

Café Central

Meeting point

Loft 23

Horeca

Maaskade 35

Meeting point

Limianz

Meeting point

In De Witte Dame

Horeca

De Maasparel

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer

wie is de vos?

Stadsspellen / min. 10 personen

Geïnspireerd op het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?’

Lees meer

foute vrienden

Stadsspellen / min. 10 personen

Hoe fout zijn jouw vrienden? Kom erachter tijdens dit hilarische uitje.

Lees meer

pimp the weddingdress

Sportief & Creatief / min. 6 personen

De vrijgezel als paspop en jullie werkend aan de jurk als heuse coupeuses!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.