get the picture

Hoe scherp zijn jouw ogen? Lukt het jullie om de foto’s te achterhalen en zo de meeste mooie plekjes van Venlo te ontdekken?

'Slechts met een paar scherpe kijkers!'

Speel het stadsspel Get The Picture zonder navigatie, slechts met een paar scherpe kijkers. De foto’s zijn zo gemaakt dat ze niet direct herkenbaar zijn. Weet jij welk gebouw er op de foto staat?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Get The Picture & Corona

Het stadsspel 'Get The Picture' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat Get The Picture?

In hartje Venlo worden jullie ontvangen door een begeleider van team Nina Bellen. Detailfoto’s van alle mooie plekken, beelden en bezienswaardigheden zijn samengebracht in een opdrachtenboek. Met in de ene hand een fotocamera en in de andere hand het opdrachtenboek gaan jullie de stad verkennen. Als jullie de plek van de foto gevonden hebben krijgen jullie de uitdaging extra punten te verdienen.
Wandel onderzoekend en nieuwsgierig door de binnenstad van Venlo en achterhaal de verborgen plekjes.

Voor welke groepen is Get The Picture leuk?

Een middag vullend programma dat zeer geschikt is voor bedrijfsuitje, personeelsfeest of familiedag. Get The Picture is een stadsspel zeer geschikt voor groepen die de Venlose binnenstad een beetje kennen. Momenten dat het beeld op de ‘spreekwoordelijke’ puntje van je tong ligt. Waar heb ik dat gezien? Waar was dat ook alweer...

Waar kan Get The Picture gespeeld worden?

Het spel wordt gespeeld in de binnenstad van Venlo en is nu ook mogelijk in het pittoreske Arcen! Beleef en ontdek het mooie Arcen aan de Maas.

Wat adviseert Nina Bellen?

Get the picture is een spel der herkenning, waar was het ook alweer? Erg leuk voor de Venlonaren of Arcenaren. Even met een andere bril op de stad bekijken.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen Get The Picture?

Maar natuurlijk. Het spel beginnen met een heerlijk stuk Limburgs gebak? Of liever een lunchbuffet? Toch liever een driegangen diner na het spel? Het kan allemaal. We werken met verschillende locaties samen. Je kunt ook vooraf je voorkeur doorgeven voor welke locatie je wilt dineren, lunchen of gewoon borrel. Vraag gratis het voorstel op maat aan.

Wanneer is Get The Picture leuk om te doen?

Je kent het wel, ga je eindelijk een stad bezoeken is het slecht weer. Dat is jammer maar helaas. Het ziet er dan allemaal net wat minder gezellig uit. Het tegenovergestelde gebeurt als het mooi weer is, iedereen draagt fleurige kleren en lacht. Op dat moment is Get The Picture heel erg leuk om te doen. Maar ook als het wat minder mooi weer is, kan het spel gespeeld worden. Poncho aan en hoppa! Lachen kan namelijk altijd!

Waarom Nina Bellen?

Poeh, goede vraag ;-) We kunnen wel heel veel opnoemen, maar het beste is om het zelf te ervaren. Wij willen jou een onvergetelijke dag bezorgen! En dat begint bij het eerste contact om dat zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te ontzorgen.Duurt ongeveer 3 uur

10 – 15 personen 300,00 excl. BTW
10 – 15 personen 363,00 incl. BTW
16 – 50 personen 20,00 p.p. excl. BTW
16 – 50 personen 24,20 p.p. incl. BTW
51 – 150 personen op aanvraag

Bij dit uitje is inbegrepen: Fototoestellen Fantastische prijzen voor de winnaars Groepsfoto afgedrukt opgestuurd Enthousiaste begeleiding

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central De Blauw Trap Arcen De Maasparel

Dit uitje is uit te breiden met: Prijs winnend team Sodeju spel! Koffie met vlaai Lunch Lunchbuffet Diner BBQ Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Hermien Noldus vertelt

Het was super leuk!!!

Vrijgezellendag

Suzan Driessen vertelt

Ze vonden het allemaal erg leuk zelfs met 38 graden! Nogmaals bedankt voor de gezellige dag.

Vriendendag

Jeanne Roost vertelt

Het was zeker een geslaagde middag. Iedereen heeft goed meegedaan en ze vonden het een leuke activiteit. Ook het eten was prima.

Familiedag

Locaties voor Get The Picture

Café Central

Meeting point

De Maasparel

Meeting point

De Blauw Trap

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer

wie is de vos?

Stadsspellen / min. 10 personen

Geïnspireerd op het populaire tv-programma Wie is de Mol?

Lees meer

foute vrienden

Stadsspellen / min. 10 personen

Hoe fout zijn jouw vrienden? Kom erachter tijdens dit hilarische uitje.

Lees meer

flikken venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.