feng shui workshop

Feng Shui wijst de weg naar geluk, gezondheid, motivatie en samenwerking. Het is van origine een Chinese wetenschap die bestudeerd wat voor invloeden onze omgeving op ons leven heeft.

'Wil jij het optimale uit je leven halen?'

Feng Shui is een filosofie gericht op het verbeteren van je levenskwaliteit. Het beschrijft hoe mensen zijn en kunnen worden gevormd door de invloeden van de omgeving. Met Feng Shui kun je de relaties met zakenpartners, collega's, familie en vrienden optimaliseren. Tijdens de workshop kunnen we kijken of je collega's, partners of je vrienden met je matchen en op welke dingen je moet letten om een goede relatie of samenwerking te realiseren.

Hoe gaat de Feng Shui Workshop?

De workshops staan onder leiding van Dick Evers, Feng Shui expert en docent aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Dick Evers heeft meer dan 20 jaar ervaring in het toepassen van Feng Shui over heel Europa. Hij is een van DE experts in het westen op Feng Shui gebied. Bij de workshop worden de diverse scholen van Feng Shui behandelt. Zoals de kompas- of rekenschool, hierbij kijken we onder andere wat de diverse kompasrichtingen betekenen en welke richtingen voor jou goed en welke minder goed zijn. Bij de intuïtie- of vormschool kijken we wat vormen voor je betekenen en welke goed en welke minder goed zijn. Ook behandelen we de kleuren volgens Feng Shui. Welke kleuren stimuleren welk levensdoel. Wat zijn jou optimale kleuren? Met welke kleuren moet je je omringen om gelukkig te worden? Ook de boerenwijsheid school komt aan bod, we laten zien welke cures er zijn om welke doelen te bereiken.

Voor welke groepen is de Feng Shui Workshop leuk?

Dat kan zijn een bedrijfsuitje om zo te onderzoeken hoe jullie het beste kunnen samenwerken. Het kan zijn voor een vrijgezellendag als je iets meer wilt weten hoe het het beste je huis in kunt richten aan de hand van de Feng Shui filosofie. Voor beide groepen geldt dat je er wel voor moet openstaan. Als je zoiets hebt van 'Wie gelooft die onzin', raden we deze workshop niet aan. Je moet er wel een beetje voor openstaan.

Waar wordt de Feng Shui workshop gegeven?

De Feng Shui workshop kan op alle locaties. Bij de Snoepwinkel op de Maaskade of bij een van de locaties waar we mee samenwerken. Wil je het liever op het bedrijf of bij je thuis? Dat kan natuurlijk ook. Zolang het maar Feng Shui verantwoord is ;-)

Wat adviseert Nina Bellen?

Een erg leuke ervaring! In het begin denk je misschien nog, het zal allemaal wel. Maar dan komen er steeds meer herkenbare dingen naar voren waardoor je toch denkt dat het wel eens zou kloppen. Je komt dingen over jezelf te weten die je misschien nog niet wist. Maar ook erg fijne tips om je huis zo Feng Shui verantwoord mogelijk in te richten. Dick Evers is heel flexibel. Wil je alleen iets over je kleur en samenwerken kan dat. Of wil je liever meer informatie over Feng Shui inrichten kan dat ook. Geef je voorkeur aan en Dick Evers speelt er op in zodat jullie het optimale uit het leven halen.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen de Feng Shui workshop?

Ja, dat kan! Dick Evers kan ook een Feng Shui wandeling aan de workshop koppelen. Je ontdekt mooie plekjes van Venlo en krijgt daarbij veel achtergrond informatie over de Venlonaren. Erg leuke ervaring!
Maar natuurlijk voorafgaand lekker lunchen of na de workshop napraten onder het genot van een driegangen menu. Kan ook! En wat ook erg Feng Shui verantwoord is om de workshop te combineren met een leuk stadsspel.

Wanneer is de Feng Shui workshop leuk om te doen?

De Feng Shui workshop kan het hele jaar door gedaan worden. De workshop is normaal gesproken op een van de samenwerkende locaties, maar zou ook buiten kunnen afhankelijk van de invulling van het programma. Als het maar een Feng Shui goede dag is.

Waarom Nina Bellen?

  • Jou ontzorgen is ons levensmotto!
  • Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We zijn een klein team waardoor we ook snel kunnen schakelen.
  • We zijn flexibel. Kies zelf je starttijd, de duur, inhoud en locatie.
  • We wonen zelf al jaren in (groot) Venlo. We weten wat er te doen is, wat de hippe tenten zijn en waar je zeker moet gaan kijken!
  • We werken transparant. Geen extra administratiekosten voor-, of achteraf.
  • We kunnen alles uit handen nemen. Vervoer nodig? Hotelletje of airbnb? Vraag het ons
  • Een offerte kost helemaal niks!


Duurt ongeveer 2 uur

8 – 15 personen : € 25,00 p.p. 16 – 30 personen : € 22,50 p.p. 31 – 50 personen : € 20,00 p.p. 51 of meer personen op aanvraag

Min. aantal personen: 8 Max. aantal personen: 60

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding Kennis Feng Shui element BTW

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf € 5,00 p.p. High Tea mogelijk vanaf € 17,50 p.p. Lunch mogelijk vanaf € 11,50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf € 15,70 p.p. Diner mogelijk vanaf € 22,50 p.p. BBQ mogelijk vanaf € 22,00 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf € 5,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 8Harm Seuntjes vertelt

Leuk dat we veel over elkaar te weten kwamen. De dag erna was het het gesprek in de koffiekamer. Heel veel dank daarvoor.

Bedrijfsuitje Staalwillem

Natasja Verkommering vertelt

Wij wilden serieus met onze vrijgezellendag beginnen. Mooi dat Dick uitgerekend had wat de toekomst voor het bruidspaar was volgens Feng Shui.

Vrijgezellendag

Locaties voor Feng Shui Workshop

Café Central

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

wildart workshop

Sportief & Creatief / min. 12 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

de gezonde keuken

Culinair / min. 12 personen

Een gezonde kookworkshop vol pure en zuivere ingrediënten!

Lees meer

pimp the weddingdress

Sportief & Creatief / min. 6 personen

De vrijgezel als paspop en jullie werkend aan de jurk als heuse coupeuses!

Lees meer

styling workshop

Sportief & Creatief / min. 6 personen

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.