Tegenwoordig wil iedereen DJ worden, en dat is logisch. Leer de kneepjes van het vak tijdens de DJ Workshop.

"What do you say to the DJ?"

Op de dansvloer gaat iedereen helemaal uit z’n dak op de tracks van de DJ! De overgang van het dat ene té-gekke nummer naar een nog toffer nummer, het lijkt allemaal zo simpel… Maar is het dat ook?

Tijdens deze DJ workshop kom je er achter wat de DJ precies doet achter allemaal die lampjes, knopjes en schuifpanelen. Ervaar hoe het is om in zijn schoenen te staan. De beste Venlose DJ’s leren je de kneepjes van het vak. Nederland levert de allerbeste DJ’s over de hele wereld. Misschien schuilt er in jou ook een verborgen talent! Na de DJ Workshop kom je erachter en leer je alle skills van ervaren DJ’s.

De DJ Workshop wordt gegeven bij Poppodium Grenswerk. Daar hebben we de beschikking tot een unieke ruimte met alle professionele apparatuur.

De DJ Workshop is ideaal voor een vrijgezellenuitje, familiedag en bedrijfsuitje. Ook voor een kinderfeestje is de DJ Workshop de ideale invulling. Iedereen komt te ervaren hoe het is achter de knoppen. Bij grotere groepen kunnen we ook een combinatie maken met de DJ Workshop en een ander uitje in ons aanbod. Natuurlijk is ook uitbereiding met een lunch of diner mogelijk. Wij denken graag mee om te komen tot de perfecte invulling van jullie dag!Duurt ongeveer 2 uur

0 of meer personen : € 42,50 p.p.

Min. aantal personen: 8

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding Locatie Materialen BTW

Dit uitje is uit te breiden met: Bierproeverij mogelijk vanaf € 11,00 p.p. Koffie met luxe gebak Café Central € 6,00 p.p. High Tea Café Central vanaf € 19,50 p.p. Lunch Retro vanaf € 7,95 p.p. Lunch Café Central vanaf € 14,50 p.p. Lunchbuffet Café Central € 15,70 p.p. 2-Gangenverrassingsmenu Retro € 20,00 3-Gangendiner Lanterna € 22,50 p.p. 3-Gangendiner Café Central € 23,50 p.p. 3-Gangenverrassingsmenu Retro € 25,00 3-Gangenkeuzemenu Retro € 27,50 p.p. 4-Gangendiner Café Central € 34,00 p.p. BBQ Urban mogelijk vanaf € 13,50 p.p. Borrelplankje mogelijk vanaf € 11,50 Wijnproeverij mogelijk vanaf € 15,00 p.p. Koffie met vlaai Retro € 4,00 p.p. Koffie met vlaai Café Central € 5,50 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ontdek vergelijkbare uitjes

urban golf

Stadsspellen / min. 10 personen

Een gegarandeerd ‘hole in one’ uitje!

Lees meer

lipdub maken

Sportief & Creatief / min. 10 personen

​Shine in een eigengemaakte lipdub-videoclip op jullie favoriete nummer

Lees meer

wildart workshop

Sportief & Creatief / min. 8 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

venlose kroegentocht

Stadsspellen / min. 10 personen

Biertjes & spelletjes, dé perfecte combi!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.