de gezonde keuken

Voor alle 'Rens Kroes' fans, een gezonde kookworkshop vol pure en zuivere ingrediënten! Voeding die je energie geeft om optimaal te functioneren maar bovenal ook heerlijk smaakt, daar draait het om bij deze leuke, lekkere, leerzame en gezonde kookworkshop.

'De beste dokter staat in de keuken!'

Groenten staan aan de basis, aangevuld met kruiden en specerijen. Zo veel mogelijk biologisch en/of uit de streek, zonder suiker, geen of weinig lactose, geen tarwe of zelfs geheel glutenvrij. Maar wel vol vitaminen en mineralen en vooral vol van SMAAK! Gun jezelf voeding waar je lijf en geest blij van worden! :-)

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Hoe verloopt de Gezonde kookworkshop?

Jullie worden ontvangen door een expert op het gebied van gezonde voeding en jullie krijgen een overheerlijke smoothie. Nippend van de smoothie wordt jullie kennis getest op het gebied van gezonde voeding bij het ‘Boodschappenspel’. Wat staat er op een etiket? Hoe zit het met gezondheidskeurmerken op verpakkingen? Hoe het allemaal precies zit wordt haarfijn uitgelegd bij de Gezonde Kookworkshop. En dan mogen jullie aan de slag! Gezamenlijk worden er supergezonde, maar natuurlijk lekkere gerechten gemaakt. Dit kan in overleg een 3-gangen diner zijn of verschillende tapas hapjes. Aan het einde van de gezonde kookworkshop krijgen jullie de recepten mee om thuis alles nog een keer dunnetjes over te doen.
De focus van de gezonde kookworkshop kan aangepast worden aan jullie specifieke interessegebied en wordt aangepast aan het seizoen.

Voor welke groepen is de Gezonde kookworkshop geschikt?

Bij deze kookworkshop staat bewustwording en lekker eten voorop. Wat ons betreft daarom heel geschikt voor een bedrijfsuitje. Leer op een gezellige manier meer over wat goed is voor je lijf en waar je op moet letten. Teambuilding, leerzaam en lekker.

Waar wordt de Gezonden kookworkshop gegeven?

De workshop wordt gegeven bij een kookstudio. We hebben hiervoor geen vaste locatie. Dus mocht je zelf een kookstudio in gedachten hebben kan dat ook. De locatie kan aangepast worden aan jullie wensen. In het centrum of liever er buiten. Laat het ons weten en wij zoeken een geschikte plek.

Wat adviseert Nina Bellen?

Erg leerzame workshop! Je oren klapperen in het begin als je hoort wat je allemaal eet. Het geeft een goed gevoel als je daarna met allemaal verse producten heerlijke gerechten mag maken. En natuurlijk het eten daarna, watertanden. Zeer geschikt voor een bedrijfsuitje!

Is het mogelijk om de Gezonde Kookworkshop te combineren?

Maar natuurlijk! Vooraf een stadsspel of een creatieve workshop. Het kan en mag allemaal. Laat al je wensen/eisen/voorkeuren/do's en don't weten en wij maken een (gratis) voorstel op maat.

Wanneer is de Gezonde Kookworkshop leuk om te doen?

Ideale activiteit om in de avond plaats te laten vinden. Eerst gezellig koken om vervolgens me z'n alle ervan te genieten. Het is avondvullend en niet afhankelijk van slecht weer.

Waarom Nina Bellen?

Net als de producten waarmee jullie werken zijn wij ook eerlijk!
- We adviseren graag op maat, en we zeggen eerlijk als we denken dat de activiteit niet of juist wel bij de groep past.
- Zijn transparant. Geen administratiekosten voor-, of achteraf.
- Wij helpen graag om je te ontlasten. Willen jullie er vervoer bij of een overnachting? Laat het ons weten en wij maken een (gratis) voorstel op maat.
- We zijn flexibel. Kies zelf je starttijd, de duur, inhoud en locatie.
- Wij hebben een levensmotto en dat is jou ontzorgen!Duurt ongeveer 3 uur

12 of meer personen : 45.50 p.p.

Min. aantal personen: 12 Max. aantal personen: 50

Bij dit uitje is inbegrepen: Ingredienten Zelf gefabriceerd diner Professionele begeleiding van een expert op voeding en kookgebied Prijs is inclusief BTW


Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ontdek vergelijkbare uitjes

kookbattle

Culinair / min. 12 personen

Een spannende Kookbattle voor alle wannabes Chef koks!

Lees meer

black box koken

Culinair / min. 12 personen

Een culinaire workshop waar de ingrediënten een grote verrassing zijn!

Lees meer

spijs geheim

Culinair / min. 20 personen

Stap uit je comfort zone en laat je verrassen!

Lees meer

taart workshop

Culinair / min. 10 personen

Elke taart heeft een eigen verhaal!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.