blast bike tour

Met de Blast Bike terug in de tijd, met de techniek van het heden. Een rit op een Blast Bike is een ritje in stijl. Met de looks van een Harley Davison uit de jaren 20, zul je genieten genieten van de prachtige maaslandschap en de verschillende terrasjes, maar ook vooral de show stelen bij iedereen die je tegenkomt.

'De sexy, vintage E-bike!'

De krachtige elektrische motor ter ondersteuning zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt cruisen op deze vintage ebike. Geen behendigheid of helm nodig! Kun je fietsen? Dan kun je ook cruisen op een Blast Bike!

Hoe gaat de Blast Bike Tour?

In Baarlo staan de Blast Bikes voor jullie klaar. Eerst mogen jullie natuurlijk even proberen hoe het is op om deze sexy E-bike rond te rijden. Als iedereen het gevoel te pakken heeft krijgen je de route mee die jullie met de Blast Bike af mogen leggen. We hebben 2 mooie routes voor jullie ontwikkeld.
De Maasroute, kom op de mooiste plekjes langs de Maas. Ontdek en geniet van het mooie uitzicht.
De Venlo route, langs de Maas richting de stad, waar jullie kunnen genieten van een fijn terrasje, lunch of diner. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.
Na een schitterende tocht mogen jullie de Blast Bikes weer afgeven Uiteindelijk mogen jullie de Blast Bikes weer bij Hoeve Hofackers.

Voor welke groepen is de Blast Bike Tour leuk?

Voor iedereen die op een fiets kan zitten! Maar echt deze tour moet je gedaan hebben. Niet alleen zie je ontzettend veel van de mooie Limburgse omgeving, dat is eigenlijk al bijzaak als je op de Blast Bike zit. Het is een hele ervaring! Hij ziet er stoer uit, je zit ook iets naar voren. Eigenlijk net zoals bij de board tracker. Een hele ervaring voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!

Waar kan je Blast Bike Tour gedaan worden?

De Blast Bikes kunnen afgehaald worden bij Hoeve Hofackers in Baarlo. Vanuit daar hebben we twee mooie routes uitgezet. De ene door het prachtige natuurlandschap en de andere richting Venlo. Mocht je nu iets heel anders in gedachten hebben, laat het ons weten, misschien is het wel mogelijk!

Wat adviseert Nina Bellen?

Heel tof om te doen! In het begin even wennen, omdat je veel sneller gaat dan dat je trapt. Maar dat is heel normaal bij een E-bike fiets. Het ziet er ontzettend stoer uit en de routes zijn erg mooi. Voor ieder wat wils bij deze Blast Bike Tour!

Is het mogelijk om meer de doen dan alleen de Blast Bike Tour?

Si! Dat is mogelijk. Bij Hoeve Hofackers kunnen jullie ontvangen worden met een heerlijk stukje Limburgse vlaai en koffie of liever een lunch, ook dat kan. Aansluitend de Blast Bike Tour kan er ook gekozen worden voor een heerlijk diner. Vraag Nina Bellen naar de mogelijkheden.

Wanneer is de Blast Bike Tour leuk om te doen?

Je zult het misschien niet zeggen, maar toch bij droog weer. Bij een beetje wind is het ook erg goed te doen, je hoeft tenslotte toch niet hard te trappen. We zijn natuurlijk als echt fietsland wel wat gewend dus een beetje regen houdt ons dan ook echt niet tegen. Poncho aan en hoppa!

Waarom Nina Bellen?

  • Ons doel is jou een leuke dag te laten ervaren. Daar doen we dan ook (bijna) alles voor!
  • Geen verborgen administratie kosten op de factuur.
  • Wij kennen Venlo op ons duimpje. Wil je daarna nog ergens in de lampen hangen? Wij weten waar dat kan!
  • Wij zijn flexibel en houden van persoonlijk contact, dus mocht je meer willen weten mag je altijd bellen!


Duurt ongeveer 2 uur

4 – 15 personen : € 38,00 p.p.

Min. aantal personen: 4 Max. aantal personen: 15

Bij dit uitje is inbegrepen: BTW Blast Bike Ontvangst en uitleg Blast Bike Mooie route langs de Maas of richting Venlo Geld voor het fietsveer


Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ontdek vergelijkbare uitjes

klimmen en klauteren

Sportief & Creatief / min. 20 personen

Voel je als een aap in een echt klimpark!

Lees meer

venlo safari

Stadsspellen / min. 10 personen

De Venlose Safari

Lees meer

jachtseizoen

Stadsspellen / min. 10 personen

Humberto Tan, JayJay Boske, Tim Hofman gingen jullie al voor!

Lees meer

stadswandeling baantjer in venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.