Het vrijgezellenuitje bij uitstek, BH Pimpen! Maak met glitters, pailletjes en lintjes je eigen BH Kunstwerkje a la ‘Victoria Secret’. Een klassiek exemplaar met zwart kant en kraaltjes of een donkerrode kerst bh met wit plushe en fluweel.

'Laat je creatieve, sexy mind de vrije loop!'

BH pimpen onder begeleiding van de creatieve Venlose ontwerpster en inspirator Monique Désar. Monique heeft onder de naam Desar Design al verschillende successen geboekt. Ze heeft onder andere de doopjurk gemaakt voor het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau en model Sophia de Boer droeg tijdens de beautyverkiezing een jurk ontworpen door Desar Design. Maar ook van BH Pimpen weet Monique alles! De ontwerpen van de National Costumes voor World bikini model 2011 en Miss Motors International staan op haar naam.

Laat je tijdens de BH Pimp workshop inspireren door Monique en de vele materialen. Met pailletjes, glittertjes, kraaltjes, lintjes en allerlei andere mooie stoffen gaan jullie een (eigen meegebrachte) BH pimpen.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

BH Pimpen & Corona

De workshop 'BH Pimpen' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat de BH Pimp workshop in zijn werk?

Monique Desar ontvangt jullie op de locatie. Daar liggen alle materialen die jullie mogen gebruiken uitgestalt op een tafel. En dan mogen jullie zelf aan de slag, natuurlijk legt Monique van te voren nog even piekfijn uit wat de tips en tricks zijn om te komen tot een oogverblindend resultaat. Let wel even op dat jullie zelf een BH meenemen (het liefst eentje die je ook past, zodat je je Victoria secret nog kunt gebruiken voor een spannend avondje)

Voor welke groepen is het BH Pimpen leuk?

De BH Pimp workshop is perfect voor een vrijgezellendag, voor vrouwen. Maar mocht je hart warmer worden bij de gedachten om met je collega's, familie of vrienden met glittertjes, pailletjes, steentjes en lintjes op een BHtje bezig te zijn, mag dat natuurlijk ook. Dit komt niet heel vaak voor, vandaar dat ons advies uitgaat naar een vrijgezellenfeest voor vrouwen.

Waar vindt de BH Pimp workshop plaats?

De workshop kan overal plaatsvinden. Belangrijk is dat er een tafel is die groot genoeg is voor iedereen die mee wilt doen en genoeg zitplaatsen. Vaak maken we gebruik van de ruimtes bij Cafe Central, de Blauw Trap en Brouwersplaats. Soms wordt er een minimale drankomzet gevraagd om gebruik te maken van de ruimtes, houdt hier rekening mee. Maar mocht je het liever bij je thuis willen of een andere locatie, kan dat natuurlijk ook. We maken graag gratis een voorstel voor je.

Wat adviseert Nina Bellen?

Erg leuk voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest! De zelfgemaakte 'Victoria Secrets' mogen jullie natuurlijk meenemen wat een erg leuke dresscode is voor de avond die volgt ;-)

Is het mogelijk om de BH Pimp Workshop te combineren?

Maar natuurlijk! Willen jullie, voordat de workshop begint, een heerlijk Limburgs gebakje met koffie of thee, een high tea of aansluitend genieten van een High Wine, diner of wijnproeverij? Alles is mogelijk. We werken met veel verschillende locaties samen. Voor ieder wat wils, van een heerlijke pizza tot een uitgebreid viergangen diner. Vraag vooral onze hulp mocht je er niet uitkomen.

Wanneer is de BH Pimp Workshop leuk om te doen?

Bij goed en bij slecht weer. In de basis vindt de workshop binnen plaats, maar mochten jullie het liever buiten willen doen, kan en mag dat natuurlijk ook. Flexibel als we zijn, kan de workshop daarom het hele jaar door geboekt worden.

Waarom bij Nina Bellen boeken?

En bijvoorbeeld niet direct bij Monique Desar? We hanteren dezelfde prijzen.

  • We werken transparant. Geen administratie kosten voor-, of achteraf.
  • We kunnen een geheel verzorgde vrijgezellendag organiseren.
  • Mochten jullie op Venlo op stap willen, weten wij precies waar je heen moet. We komen zelf ook uit Venlo en zoeken geregeld de gezelligheid in de kroegen.
  • Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We zijn een klein team dat per telefoon, app, bereikbaar zijn.
  • We zijn flexibel. Wil je eerder beginnen? Op een andere locatie? Noem maar op.
  • En nu houden we op we weten nog meer redenen, gewoon ervaren ;-)


Duurt ongeveer 2 uur

6 – 20 personen 23,00 p.p. excl. BTW
6 – 20 personen 27,83 p.p. incl. BTW
21 – 35 personen 21,00 p.p. excl. BTW
21 – 35 personen 25,41 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding Materialen

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central De Blauw Trap Brouwersplaats

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner BBQ Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Wendy Teeuwen vertelt

Het was super geslaagd!

Vrijgezellendag

Roos van Diepe vertelt

Wij hebben een leuke workshop gehad!

Vrijgezellendag

Charlotte Keunen vertelt

Allereerst bedankt voor een super leuke dag ! Het is ons goed bevallen wat betreft de workshop BH pimpen en het eten. Echt een aanrader voor anderen :)

Vrijgezellenfeest

Soraya Mulders vertelt

Hoi Nina,

De workshop was zeker geslaagd. Erg leuk om te zien hoe iedereen op zijn eigen manier wat moois van die Bh's wist te maken! We zijn helemaal tevreden.

Vrijgezellendag

Locaties voor BH Pimpen

De Blauw Trap

Meeting point

Café Central

Meeting point

Brouwersplaats

Horeca

Ontdek vergelijkbare uitjes

burlesque workshop

Sportieve uitjes / min. 5 personen

Verleg je grenzen, doe iets uitdagends, iets nieuws!

Lees meer

paaldans workshop

Sportieve uitjes / min. 5 personen

Shine like a diamant tijdens deze sportieve en super sexy Paaldans workshop

Lees meer

taart workshop

Kookworkshops / min. 10 personen

Elke taart heeft een eigen verhaal!

Lees meer

venlo safari

Stadsspellen / min. 10 personen

De Venlose Safari

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.