asperge workshop

Limburg staat om vele dingen bekend: carnaval, vlaai, de Maas, het bourgondische leven en ga zo nog maar even door. Dat laatste is natuurlijk niet compleet zonder de overheerlijke Limburgse asperge. Helaas is deze maar een bepaalde tijd verkrijgbaar, namelijk in de lente. Haal daarom dit jaar alles uit de asperge periode met de aspergeworkshop van Valuas!

‘Het witte goud is terug!’

Met z’n allen de keuken in om een heerlijk aspergegerecht te bereiden. Leer hoe je een asperge perfect schilt, over de juiste gaarheid, hoe je een ei pocheert en hoe je een heerlijke mousseline saus maakt. Na de workshop mag je lekker genieten van je zelfbereide Valuas aspergegerecht!

Hoe verloopt de Asperge workshop?

Een aspergegerecht met een haute-cuisine randje, want Valuas is sinds 2005 in bezit van een Michelinster. Nu niet schrikken, het zijn ook maar gewoon mensen. Hele leuke en gezellige mensen zelfs, die jullie helpen met het bereiden van de perfecte aspergegerecht. Jullie worden ontvangen bij Valuas en de kok legt jullie stapsgewijs uit hoe jullie aan de slag kunnen gaan. Hierna is het smullen geblazen!

Voor welke groepen is de Asperge workshop leuk?

Deze workshop is leuk voor iedereen! Zodra de gerechten bereid zijn gaan jullie gezellig samen dineren. Hierdoor is het uitje geschikt voor verschillende groepssamenstellingen. Voor een familiedag, vrijgezellendag of bedrijfsuitje.

Waar vindt de Asperge workshop plaats?

Valuas, een absoluut toprestaurant, is een parel aan de Maas. Het ligt ongeveer op 5/10 minuten loopafstand van het centrum van Venlo. De locatie voor de workshop is geschikt voor minimaal 10 personen en maximaal 18 personen.

Wat adviseert Nina Bellen?

Een workshop die leuk, lekker en leerzaam is! Dat wilt toch iedereen? Leuk voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellendagen.

Is het mogelijk de Asperge workshop te combineren met andere uitjes?

Dat is heel goed mogelijk. Dat is heel goed mogelijk. De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Venlo waardoor het ideaal is om de workshop te combineren met andere activiteiten. Wil je er meer advies over? Helpen wij graag om de juiste combinatie te maken de verschillende uitjes.

Wanneer is de Asperge workshop leuk om te doen?

Omdat de asperge alleen in de lente verkrijgbaar is, is het ook alleen mogelijk om de workshop in de lente te doen?

Waarom Nina Bellen?

  • Ons doel is jou een leuke dag te laten ervaren. Daar doen we dan ook (bijna) alles voor!
  • Wij zijn flexibel en houden van persoonlijk contact, dus mocht je meer willen weten mag je altijd bellen!
  • Geen verborgen administratie kosten op de factuur.
  • Wij kennen Venlo op ons duimpje. Wil je daarna nog ergens in de lampen hangen? Wij weten waar dat kan!


Duurt ongeveer 1 uur

8 – 18 personen : € 32,50 p.p.

Min. aantal personen: 8 Max. aantal personen: 18

Bij dit uitje is inbegrepen: Begeleiding Ingredienten

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf € 5,00 p.p. High Tea mogelijk vanaf € 17,50 p.p. Lunch mogelijk vanaf € 11,50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf € 15,70 p.p. Diner mogelijk vanaf € 22,50 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf € 5,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9



Ontdek vergelijkbare uitjes

friet-ei workshop

Culinair / min. 8 personen

De Venlose snack die je doet watertanden!

Lees meer

kroketten proeverij

Culinair / min. 8 personen

Smaakvol en bewust snacken

Lees meer

italiaanse kookworkshop

Culinair / min. 12 personen

La bella Italia, de lekkerste Italiaanse kookworkshop!

Lees meer

kookbattle

Culinair / min. 12 personen

Een spannende Kookbattle voor alle wannabes Chef koks!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:






Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.



Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.