Mocht je geen idee hebben waar dit over gaat, wees gerust wij wisten het eerder ook niet. Airsoft, het klinkt misschien zelf een beetje zweverig, maar dat is het zeker niet! Airsoft is een Real life shooter game. Nu gaat er waarschijnlijk wel een belletje rinkelen ;-)

Een levensecht schietspel

De tactische schietsport Airsoft is pas sinds 2013 legaal in Nederland, een sport waarbij samenwerken en vertrouwen erg belangrijk zijn. Met je team probeer je het andere team uit te schakelen. Hoe? Door ze raak te schieten. Airsoft is een gentleman sport, waarbij fairplay hoog in het vaandel staat.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Hoe gaat Airsoft?

Jullie worden ontvangen op de Airsoft locatie waarbij jullie eerst een korte uitleg krijgen over Airsoft. Dan krijg je een masker, tactical vest en een replica (airsoft aanvalsgeweer) in handen gevolgd door een veiligheidsinstructie en de spelregels. Je krijgt 900 BB’s (de kogels) De balletjes zijn gemaakt van PLA, biologisch afbreekbaar plastic op basis van mais. Dan mogen jullie de aanwijzingen van de Marshall volgen en naar het speelveld. Bepaal samen met je team jullie tactiek en zodra het fluitsignaal klinkt mag het spel beginnen! Wees fanatiek maar niet roekeloos, want voor je het weet word je afgeschoten. De BB doet minder pijn dan een paintball, maar prikt genoeg om het te voelen. Airsoft is een fair play game. De BB laten geen vlek achter zoals bij paintball, dus moet je zelf aangeven als je geraakt bent. Het team dat uiteindelijk met de meeste spelers overblijft heeft gewonnen!

Voor welke groepen is Airsoft leuk?

Het overgrote deel van de Airsoft spelers is man, maar laat je daar als vrouwen niet door afschrikken. Het spel is voor iedereen geschikt met een minimumleeftijd van 18 jaar. Zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Waar kan Airsoft gespeeld worden?

Airsoft mag niet overal waar je maar wilt gespeeld worden. Er zijn speciale gebieden voor die de nodige vergunningen hebben om Airsoft plaats te laten vinden.

Wat adviseert Nina Bellen?

Misschien een vrouwen reactie, maar had geen idee wat Airsoft was. Toen ik uitleg kreeg over wat het was kon ik me ontzettend goed voorstellen dat voornamelijk mannen die fantastisch vinden! Je hebt van zo’n schietspellen op de computer, maar dit is ‘echt’. Vroeger maakte je je eigen houten geweren, maar dit is echt next level en niet van nep te onderscheiden. Hierdoor ga je er direct helemaal voor! Een echte beleving!

Is het mogelijk om meer te doen van Airsoft?

Dat is mogelijk! Op locatie zijn er versnaperingen te verkrijgen, maar je kunt Airsoft ook combineren met een stadsspel, lunch of diner. Heb je iets in gedachten? Laat het weten en we maken een (gratis) voorstel op maat.

Wanneer is Airsoft leuk om te doen?

Airsoft kan altijd gedaan worden. Temperatuur maakt niet uit. Er is een buiten en binnen gedeelte en door de goede isolatie is het bij extreem koud en extreem warm weer goed te spelen. Het is een intensief spel, dus warm krijg je het altijd wel ;-)

Waarom Nina Bellen?

* Wij zijn een lokaal bedrijf en werken samen met lokale aanbieders
* Eerlijke prijs
* We reageren snel, zijn servicegerecht en leveren kwaliteit
* Wij denken graag met je mee er een onvergetelijke dag van te maken!Duurt ongeveer 2,5 uur

10 – 40 personen : 50.00 p.p.

Min. aantal personen: 10 Max. aantal personen: 40

Bij dit uitje is inbegrepen: Tactical vest Full Face Mask 900 BB's

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf 5.00 p.p. High Tea mogelijk vanaf 17.50 p.p. Lunch mogelijk vanaf 11.50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf 15.70 p.p. Diner mogelijk vanaf 22.50 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Ontdek vergelijkbare uitjes

vlieg-er eens uitje

Sportief & Creatief / min. 6 personen

Vlieg met me mee!

Lees meer

the godfather - lasergame

Stadsspellen / min. 10 personen

I'm gonna make you an offer you can't refuse...

Lees meer

hunting season

Stadsspellen / min. 10 personen

Rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan, het gebeurt allemaal!

Lees meer

kookbattle

Culinair / min. 12 personen

Een spannende Kookbattle voor alle wannabes Chef koks!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.