Privacy Policy

Privacy verklaring

Nina Bellen respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en behandelt de persoonlijke informatie vertrouwelijk en zorgvuldig.

Waarom registeren we je gegevens?

Je bent op zoek naar een uitje of je wilt graag een feest georganiseerd hebben in Venlo of omgeving, dan kan het zijn dat je op de website van Nina Bellen komt.

Of, zoals de naam al zegt, je kan ook telefonisch contact zoeken.

Mocht je geïnteresseerd hebt in een activiteit of je hebt een vraag mag je het contactformulier of aanvraagformulier invullen via de website. Het kan ook zijn dat we bij een telefoongesprek gegevens van je vragen. We vragen hier naar de volgende persoonsgegevens:

  • Je naam
  • Emailadres
  • Bedrijfsnaam (indien dat nodig is)
  • Telefoonnummer
  • Het opstellen van een voorstel/offerte
  • Het reserveren van een uitje / opdracht
  • Het versturen van de nieuwsbrief

Deze gegevens gebruiken we voor:

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven van het door jou opgevraagde dienst. Als je wilt zullen we je de gegevens laten zien die we geregistreerd hebben. Mocht het zo zijn dat we iets verkeerds geregistreerd hebben dan heb je er recht op dat die gegevens worden aangepast.

Hoe worden je gegevens bewaard?

Contactformulier online en offline

Je gegevens worden door ons op schrift bewaard en online bij LeisureKings.

Offline maken wij een dossier waar we je persoonsgegevens en alle contactmoment op noteren. Dit doen we om de organisatie van de activiteit zo goed mogelijk te laten verlopen. Online worden je gegevens geregistreerd bij het online bookingssysteem LeisureKings. Met deze samenwerkingspartner hebben wij een overeenkomst gegevens verwerking. Leisurekings voldoet aan de eisen die de AVG wet opdraagt.

Nieuwsbrief

Elke maand wordt er door Nina Bellen een nieuwsbrief verzonden. Wij sturen een nieuwsbrief naar geïnteresseerden en op die manier willen wij je informeren over de uitjes die wij organiseren. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden.

De nieuwsbrief wordt verzonden via Mailchimp. (>)

Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Website

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te verkrijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Meer informatie over het privacy beleid van Google staat op de website van Google.

Verstrekking aan derden

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan anderen verstrekken, tenzij dat nodig is in het kader van onze dienstverlening of wanneer dit wettelijk verplicht is.

Bewaartermijnen

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is, gezien het doel waarvoor wij de betreffende persoonsgegevens verwerken. Indien ons contact beëindigd, zullen wij de daarin verwerkte persoonsgegevens verwijderen.

Wat moet je doen bij vragen of klachten?

Vragen en klachten

Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan, kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens die hieronder zijn opgenomen. Als wij jouw klacht niet naar tevredenheid hebben afgehandeld, kunt je altijd terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Nina Bellen

Maaskade 35

5911 EX Venlo

0643552500

nina@ninabellen.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 43 55 25 00

of mail ons

Ontdek onze uitjes

moorddiner

Spel aan tafel / min. 8 personen

Hoe goed is jouw acteertalent en inlevingsvermogen?

Lees meer

italiaanse kookworkshop

Culinair / min. 12 personen

La bella Italia, de lekkerste Italiaanse kookworkshop!

Lees meer

venlo safari

Stadsspellen / min. 10 personen

De Venlose Safari

Lees meer

stadswandeling baantjer in venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer